Μπάγερν: Τρελάθηκε ο Τούχελ, "παραγκωνίζει" παίκτη που κόστισε σχεδόν 70 εκατ.

Πολλά παράπονα από τον τρόπο παιχνιδιού του Ματέους Ντε Λιχτ έχει ο Τόμας Τούχελ και μόνο αρνητικός δεν είναι στο ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Bayern's manager Thomas Tuchel gestures during a friendly soccer match against Manchester City at the National Stadium in Tokyo, Japan, Wednesday, July 26, 2023.(AP Photo/Shuji Kajiyama)
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν AP

Τον δεύτερο του χρόνο στη Γερμανία για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου διανύει ο Ματέους Ντε Λιχτ και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας TZ που αναπαράγει και το Foot Mercato, μόνο σε καλό επίπεδο δεν βρίσκονται οι σχέσεις του Ολλανδού με τον προπονητή της ομάδας, Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες της ομάδας πως δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην Μπάγερν ο τρόπος παιχνιδιού του Ντε Λιχτ δείγμα του ότι στις πρώτες φιλικές αναμετρήσεις έχει εμπιστευτεί περισσότερο το δίδυμο των Ουπαμεκανό και Κιμ.

Θυμίζουμε πως ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός αποτελεί μία από τις πιο δαπανηρές μεταγραφές της Μπάγερν καθώς για την περίπτωσή του έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 67.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Γιουβέντους.

Πάντως, οι ιθύνοντες της Μπάγερν μόνο χαρούμενοι δεν είναι από τις δηλώσεις αλλά τις αποφάσεις του Τούχελ το τελευταίο διάστημα και σκεφτονταί να του στερήσουν κάποια "δικαιώματα" εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Έπιασε τόπο η εκκαθάριση, εξωπραγματική η μείωση του salary cap της μέσα σε έξι μήνες

Μαγκουάιρ: Η συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας του Άγγλου προς όλους για την κριτική που του ασκούν

Δεν σταματούν οι αποχωρήσεις στην Παρί: Στέλνει δανεικό στην Τουρκία και ταλαντούχο χαφ της

News 24/7

24MEDIA NETWORK