Μαρτίνς, Καρντόσο, Φερέιρα: Ποιος έχει καλύτερα νούμερα στο Football Manager;

Ποιος από τους τρεις Πορτογάλους προπονητές είναι ο καλύτερος στο Football Manager; Έχουμε τις απαντήσεις.

Μπάλλες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λαμίας πριν από την έναρξη του παιχνιδιού του πρωταθλήματος μεταξύ της Λαμίας και του Παναθηναϊκού την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019.
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Μπάλες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λαμίας πριν από την έναρξη του παιχνιδιού του πρωταθλήματος μεταξύ της Λαμίας και του Παναθηναϊκού την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019. EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί να θέλεις να ξεκινήσεις ένα save με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ, με σκοπό να φτάσεις την κορυφή του κόσμου. Μπορεί να είσαι έτοιμος να γίνεις ένας πραγματικός παράγοντας του ποδοσφαίρου έσω του Football Manager. Το σίγουρο είναι πως στο FM θα βρεις τους προπονητές που συνθέτουν το 'πορτογαλικό λόμπι' των ομάδων της Super League και θα μπορέσεις μέσω των σχετικών πινάκων να συγκρίνεις δυνατά και αδύναμα στοιχεία, ώστε να διαπιστώσεις αν ο τεχνικός ηγέτης σου μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μιλούν πορτογαλικά μέσω των προπονητών τους, και ήρθε η ώρα για την 'ανάγνωση' αυτών. Τον Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζουμε ήδη καθώς μετρά μια σεζόν στην άκρη του πάγκου του Ολυμπιακού, την ώρα που ΑΕΚ και ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν τους Μιγκέλ Καρντόσο και Αμπέλ Φερέιρα αντίστοιχα. Πριν την παράθεση της καρτέλας του και των μεταξύ τους συγκρίσεων ανά δυάδες, πάμε να δούμε τα πλέον σημαντικά χαρακτηριστικά για τον καθένα, στους παρακάτω αναλυτικούς πίνακες με τα χαρακτηριστικά του έργου του καθενός, αλλά και τις μεταξύ τους συγκρίσεις.

Πηγή: Repress.gr
Πηγή: Repress.gr
Πηγή: Repress.gr

Από όλα τα παραπάνω στοιχεία γίνεται σαφές ότι ο Φερέιρα έχει την καλύτερη συνολική αξιολόγηση και από τους τρεις επιβεβαιώνοντας τη φήμη που έχει στη Πορτογαλία. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεχωρίζει για την αυξημένη του αντίληψη ως προς την τακτική ανάπτυξη της ομάδας του, ο Καρντόσο έχει μια ξεκάθαρη διάθεση ως προς το να δουλεύει με νέους και να αναδεικνύει ταλέντα. Από την άλλη, οι βαθμολογίες του Φερέιρα δείχνουν πως- αν και συνήθως δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε νέο περιβάλλον - έχει έφεση στο να αναπτύσσει αποτελεσματικές αμυντικές διατάξεις και να φέρνει στο προσκήνιο αποτελεσματικούς επιθετικούς, που κάνουν τη διαφορά.

Πηγή: Repress.gr
Πηγή: Repress.gr
Πηγή: Repress.gr
ΠΗΓΗ: 

ΠΗΓΉ: REPRESS

News 24/7

24MEDIA NETWORK