Ματίας Αλμέιδα: Πρωταθλητής στο στιλ με τα αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα είναι το πρόσωπο των ημερών χάρη στις επιτυχίες της ομάδας του. Κεντρίζει το ενδιαφέρον το λατινοαμερικάνικο στιλ του με τα εντυπωσιακά κοσμήματα.

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο προπονητής της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έχει μπει στο νέο της γήπεδο, οι εμφανίσεις στον αγωνιστικό χώρο έχουν κερδίσει τον κόσμο και ο Ματίας Αλμέιδα έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών. Ο Αργεντινός αποθεώνεται για την εικόνα που παρουσιάζει το σύνολό του με πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα του Άρη και τη νίκη με 2-0.

Ο Αλμέιδα, πάντως, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και όσον αφορά στο στιλ του. Ο 48χρονος προπονητής... λανσάρει το λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο και στην εμφάνισή του. Εκτός από τα μακριά μαλλιά, ποιος δεν έχει προσέξει τα εντυπωσιακά κοσμήματα που φοράει δίνοντας οδηγίες από τον πάγκο.

Στις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, φαίνονται τα δαχτυλίδια του προπονητής της Ένωσης, όπως και το ρολόι του. Αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ όσο τον ζούμε στην Ελλάδα να κοουτσάρει τους κιτρινόμαυρους.

Γενικότερα, οι Αργεντίνοι το έχουν αυτό με τα κοσμήματα. Ας μην ξεχνάμε τον GOAT, Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος συνήθιζε να φοράει δύο ρολόγια, πανάκριβα στα χέρια του, όπως και σκουλαρίκια διαμάντια που χρόνο με το χρόνο έγιναν το σήμα κατατεθέν του. Ο "Παλέντο" της ΑΕΚ, άλλωστε, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε εκφράσει το θαυμασμό του για τον σπουδαίο Ντιεγκίτο με τους οποίους τους συνέδεε φιλία.

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
Τα εντυπωσιακά κοσμήματα του Αργεντινού EUROKINISSI SPORTS
SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
Το λατινοαμερικάνικο στιλ του Αλμέιδα κάνει τη διαφορά EUROKINISSI SPORTS
SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο κιτρινόμαυρος προπονητής δεν αποχωρίζεται τα κοσμήματά του EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε περισσότερα

Ένα υπό κατασκευή γήπεδο που... φέρνει σε Νέα Τούμπα

Ο Σωκράτης διέκοψε τις δηλώσεις του Νιόπλια κι έφτιαξε το highlight της ημέρας

Ελληνοαυστραλός μποξέρ άφησε οικογένεια, φίλους και ζει στο gym για να ξαναγίνει πρωταθλητής

News 24/7

24MEDIA NETWORK