Με τόσα χρήματα πήρε η Μπέτις τον Σεντρίκ Μπακαμπού

Η δεύτερη θητεία του Μπακαμπού στην Τουρκία δεν ήταν ανάλογη της πρώτης και ο 32χρονος επέστρεψε στην Ισπανία μ' ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

DR Congo's Cedric Bakambu, left and Egypt's Ahmed Hegazi challenge for the ball during the African Cup of Nations Round of 16 soccer match between Egypt and DR Congo, at the Laurent Pokou stadium in San Pedro, Ivory Coast, Sunday, Jan. 28, 2024. 2024. (AP Photo/Sunday Alamba)
Ο Σεντρίκ Μπακαμπού με την εθνική του ομάδα AP PHOTO/SUNDAY ALAMBA

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού είχε κάνει το ξεπέταγμά του στην Μπούρσασπορ το 2014 και το 2015 πουλήθηκε στην Βιγιαρεάλ αντί 7,5 εκατ. ευρώ. Έπειτα από τρία χρόνια στο ισπανικό πρωτάθλημα ο 32χρονος επιθετικός ακολούθησε τη μόδα της εποχής εκείνης κι έκανε μία τεράστια μεταγραφή ύψους 40.000.000 ευρώ σε ομάδα της Κίνας.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μαρσέιγ και λίγο αργότερα φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μετά από μία σεζόν στους ερυθρόλευκους ο Μπακαμπού συμφώνησε με την Αλ Νασρ Εμιράτα, αλλά η θητεία του εκεί πέρα διήρκησε μόλις μερικές ημέρες, καθώς η οικογένειά του δεν ήθελε να μείνει στον Κόλπο, οπότε έπρεπε να βρεθεί λύση.

Πράγματι, η κατάσταση ξέμπλεξε χάρη στην Γαλατασαράι η οποία κατέβαλε 700.000 ευρώ στους Άραβες και τον έκανε δικό της. Στην Κωνσταντινούπολη ο Μπακαμπού δεν μπόρεσε να γίνει βασικός γράφοντας 16 συμμετοχές, δύο γκολ και μία ασίστ. Αυτό, όμως, δεν στάθηκε εμπόδιο ώστε ο Κονγκολέζος να γράψει άλλη μία καλή οικονομικά μεταγραφή.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Μπακαμπού έγινε παίκτης στην Μπέτις επιστρέφοντας στο ισπανικό πρωτάθλημα αντί 4,5 εκατ. - 5 εκατ. ευρώ σύμφων με τα τοπικά Μέσα. Στο σύνολο ο 32χρονος φορ έχει φτάσει τα 53.000.000 ευρώ για τις μετακινήσεις του.

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο αμφιλεγόμενες μεταγραφές στην ιστορία της F1

Ανεπανάληπτο μεταγραφικό φιάσκο η Μπαρτσελόνα, έχασε παίκτη από την Τότεναμ

Φήμη: Οι Λέικερς δίνουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

News 24/7

24MEDIA NETWORK