Μεγάλο αστέρι της Παρί πήγε Μιλάνο και πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση της Ίντερ

Στα επίσημα του Τζιουσέπε Μεάντσα βρέθηκε ο Ακράφ Χακίμι και βίντεο τον δείχνει να πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Inter Milan's Lautaro Martinez, centre, celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, May 16, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν AP

Την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του Champions League πήρε η Ίντερ και στην κερκίδα του "Τζιουσέπε Μεάντσα" πέρα από οπαδούς και στελέχη των Νερατζούρι, βρέθηκε και ένας παλιός γνώριμος της ομάδας.

Ο λόγος για τον Ακράφ Χακίμι, ο οποίος απαθανατίζεται σε βίντεο να πανηγυρίζει στα επίσημα του γηπέδου το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες και μετά απο το τέλος του αγώνα να συνομιλεί με τον Ιβάν Πέρισιτς.

Ο Χακίμι αγωνίστηκε στην Ίντερ για ένα χρόνο, πριν η Παρί τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2021 αντί 68.000.000 ευρώ, αλλά δέθηκε ιδιαίτερα με τα μέλη της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Χακίμι να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Παρί για χάρη της Ρεάλ, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από το γενικότερο κλίμα της ομάδας αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο τον χρησιμοποιεί ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο έκανε και ο Νεϊμάρ καθώς πήγε στην Βαρκελώνη για να πανηγυρίσει με τους πρώην συμπάικτες του, κάνοντας βέβαια και τις συνηθισμένες ατασθαλίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Πάει για το μπαμ με τον διάδοχο του Μπουσκέτς

Νιούκαστλ: Αν μπει UCL, κινείται για παίκτη 100 εκατ.

Νεϊμάρ: Πήγε σε πάρτι στην Βαρκελώνη εν αγνοία της Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK