Νιούκαστλ: Αν μπει UCL, κινείται για παίκτη 100 εκατ.

Για την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ θα κινηθεί η Νιούκαστλ σε περίπτωση πρόκρισης στο Champions League της επόμενης περιόδου, σύμφωνα με την MARCA.

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Κοντά στην κατάκτηση μιας εκ των τεσσάρων προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου βρίσκεται η Νιούκαστλ.

Οι "καρακάξες" αποτελούν μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν τηρώντας σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους το οργανόγραμμα, χωρίς να ξεφύγουν οικονομικά, όπως έκανε για παράδειγμα η Τσέλσι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, αν επιτευχθεί ο στόχος του UCL, οι ιθύνοντες της ομάδας αναμένεται να γίνουν παραπάνω... ανοιχτοχέρηδες, προκειμένου η ομάδα να είναι όσο περισσότερο ανταγωνιστική γίνεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Έτσι, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά είναι αυτή του Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Τσέλσι αλλά οι απαιτήσεις ύψους 90.000.000 της Ατλέτικο για την παραχώρησή του δυσκολεύουν την παραμονή του.

Η Νιούκαστλ είναι διατεθειμένη να κάνει το μπαμ με την περίπτωση του Πορτογάλου, ποντάροντας και στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Premier League.

Θυμίζουμε πως ο Φέλιξ αποχώρησε από την Ατλέτικο τον Γενάρη εξαιτίας των κακών σχέσεών του με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος θα βρίσκεται στον σύλλογο τουλάχιστον μέχρι το 2024.

Διαβάστε Περισσότερα

Ίντερ: Ο Ζανέτι ξεκαθάρισε την κατάσταση για τον "κίλλερ" των Νερατζούρι

Νεϊμάρ: Πήγε σε πάρτι στην Βαρκελώνη εν αγνοία της Παρί

Λουκάκου: Ο Ανρί ζήτησε την φανέλα του αλλά αυτός ντρεπόταν να μείνει γυμνός

News 24/7

24MEDIA NETWORK