Μέσι: Ακολούθησε τη φιλία και όχι τη δικαιοσύνη, δεν ψήφισε πρώτο τον Εμπαπέ

Στον Νεϊμάρ έδωσε τους περισσότερους πόντους του στη ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2022, ο Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παρουσίασε η FIFA.

Paris Saint-Germain soccer players, Kylian Mbappe, left, Lionel Messi, center, and Neymar attend a press conference in Tokyo Sunday, July 17, 2022.(AP Photo/Shuji Kajiyama)
Η μαγική τριάδα στην επίθεση της Παρί AP PHOTO/SHUJI KAJIYAMA

Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2022 πήρε ο Λιονέλ Μέσι στο γκαλά που διοργάνωσε η FIFA με τους Κιλιάν Εμπαπέ και Καρίμ Μπενζεμά να συμπληρώνουν το βάθρο.

Μετά από το τέλος του event το φως της δημοσιότητας είδαν οι ψήφοι όλων όσων είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία με τις εκπλήξεις να είναι αρκετές.

Πέρα από τον προπονητή της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ντε Λα Φουέντε, ο οποίος έδωσε τρεις "τρελές" ψήφους, εντύπωση προκάλεσαν οι επιλογές του νικητή, Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος σταρ έκανε την έκπληξη και έδωσε 5 πόντους στον συμπαίκτη και φίλο του Νεϊμάρ, ενώ 3 έδωσε στον Κιλιάν Εμπαπέ και 1 στον Καρίμ Μπενζεμά.

Πάντως, ο Εμπαπέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μέσι στις δηλώσεις του ενώ είχε και θερμή χειραψία μαζί του όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενζεμά: Ανέβασε στόρυ "σπόντα" μετά από την βράβευση του Μέσι

Νάπολι: Διπλασιάζει τις αποδοχές του Κβαρατσχέλια, αλλά ο Γεωργιανός θα συνεχίσει να παίρνει... λίγα

Χωρίς Μέσι, Εμπαπέ, Μπενζεμά: Αυτή την τριάδα έδωσε ο προπονητή της Ισπανίας στα βραβεία της FIFA

News 24/7

24MEDIA NETWORK