Μέσι: Ακόμα δεν πήγε Μαϊάμι και έβαλε την ομάδα του σε κορυφαία λίστα

Στην πρώτη 5αδα των αθλητικών συλλόγων της Αμερικής με τους περισσότερους ακόλουθους φιγουράρει η Ίντερ Μαϊάμι μετά από την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι.

Argentina's Lionel Messi celebrates during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι πήρε ο Λιονέλ Μέσι σοκάροντας ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με την απόφασή του.

Ο Αργεντίνος σταρ έχει τεραστίο κοινό, δείγμα της τεράστιας πτώσης που σημειώθηκε στους ακόλουθους της Παρί στο Ιnstagram μετά από το τελευταίο του παιχνίδι.

Αντίστροφη πορεία ακολούθησε ο λογαριασμός της Ίντερ Μαϊάμι καθώς μόλις λίγες μέρες μετά από την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Λιο, η ομάδα του MLS έχει φτάσει τους 8.000.000 ακόλουθους στο Instagram, την ώρα που πριν την εποχή Λίο οι ακολούθοι κυμαίνονταν στο 1.000.000.

Μ' αυτή την επίδοση η Ίντερ Μαϊάμι πλασαρίστηκε στην πρώτη 5αδα των αθλητικών ομάδων της Αμερικής με τους περισσότερους ακόλουθους στην πλατφόρμα, όντας κατά σειρά πίσω από τους Γκόλντεν Στεϊτ Γουόριορς, Λος Άντζελες Λέικερς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Σικάγο Μπουλς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Πρότεινε ανταλλαγή "βόμβα" στη Γιουβέντους για χάρη του Βλάχοβιτς

Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι "πολιορκεί" και άλλον κολλητό του

Λίβερπουλ: Ανοιχτό του Βαλβέρδε, στα ύψη οι απαιτήσεις του Πέρεθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK