Μέσι για Παρί: "Δεν ήταν μία αλλαγή που ήθελα, έπρεπε να ξαναχτίσω την ζωή μου εκεί"

Ο Αργεντινός αποκάλυψε τα συναισθήματά του για την μετακίνησή του στο Παρίσι, ενώ μίλησε επίσης για την Μπαρτσελόνα και το ξεκίνημά του στην καταλανική ομάδα.

PSG's Lionel Messi reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Toulouse, at the Parc des Princes, in Paris, France, Saturday, Feb. 4, 2023. (AP Photo/Lewis Joly)
(AP Photo/Lewis Joly) AP

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την απρόσμενη για εκείνον μεταγραφή του σε άλλη ομάδα μακριά από την Μπαρτσελόνα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Ο ίδιος δυσκολεύτηκε αρχικά να προσαρμοστεί στο Παρίσι, αλλά εν τέλει κατάφερε στην δεύτερη σεζόν του στην Παρί Σεν Ζερμέν να σκοράρει και να μοιράσει εξίσου 16 τέρματα. Οι δηλώσεις του για την αλλαγή που τον επηρέασαν δίνουν μία καλύτερη οπτική σχετικά με την απογοητευτική πρώτη του χρονιά στα "ξένα", ενώ επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγαπημένη του ομάδα που τον στιγμάτισε.

Η αλλαγή ήταν δύσκολη όταν πήγα στην Παρί επειδή τα πήγαινα πολύ καλά στη Βαρκελώνη και σχεδίαζα να μείνω εκεί. Δεν ήμουν προετοιμασμένος να φύγω, όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, έπρεπε να ξαναχτίσω τη ζωή μου από τη μια μέρα στην άλλη. Γνώρισα ένα άλλο πρωτάθλημα, έναν άλλο σύλλογο, νέα αποδυτήρια. Ήταν μια αλλαγή που δεν την περιμέναμε και γι' αυτό ήταν δύσκολο στην αρχή".

"Για μένα ήταν δύσκολο όταν έφτασα στην Μπαρτσελόνα. Ήμουν παιδί και έπρεπε να προσαρμοστώ σε νέους φίλους, νέα χώρα, νέα πόλη, νέους ανθρώπους, νέο σχολείο. Ήταν δύσκολο για μένα στην αρχή, αλλά σκέφτηκα ότι έκανα αυτό που ήθελα, να παίζω ποδόσφαιρο, σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα και αυτό με έκανε ικανό να προχωρήσω μπροστά, ήταν εντυπωσιακό και το ευχαριστήθηκα πολύ. Πάντα μου φερόντουσαν πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα, τους είμαι ευγνώμων".

Όσον αφορά το μέλλον του Μέσι, ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής έχει συμβόλαιο στην Ίντερ Μαϊάμι μέχρι και το καλοκαίρι του 2025. Από εκεί και πέρα δεν είναι καθαρό ποια θα είναι η επόμενή του κίνηση, αλλά μία επιστροφή στην αγαπημένη του ομάδα θα ήταν το ιδανικό κλείσιμο για αυτήν την ανεπανάληπτη καριέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Παίκτης της εθνικής Ισπανίας αποδοκιμάστηκε έντονα σε φιλικό επειδή δεν ήταν... επιδραστικός

Το φαινόμενο "λέιζερ" έκανε την εμφάνιση του ακόμα και σε φιλικό αγώνα της Κροατίας με Αίγυπτο

News 24/7

24MEDIA NETWORK