Μέσι: Η Αλ Χιλάλ περιμένει το "ναι" και προσεγγίσει και δύο φίλους του

Μόνο απίθανο δεν μοίαζει ο Λιονέλ Μέσι να αποδεχτεί την πρόταση της Αλ Χιλάλ με τους Σαουδάραβες να θέλουν και τους Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπούσκετς για να ικανοποιήσουν ακόμα περισσότερο τον Αργεντίνο.

PSG's Lionel Messi reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Toulouse, at the Parc des Princes, in Paris, France, Saturday, Feb. 4, 2023. (AP Photo/Lewis Joly)
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/LEWIS JOLY

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, ειδικά μετά και από το απροειδοποίητο ταξίδι του στην Σαουδική Αραβία για επαγγελματικούς, όπως είπε ο ίδιος αργότερα, λόγους.

Η Παρί πήρε την απόφαση να μην αποσύρει την πρόταση της για Αργεντίνο, μετά και την δημόσια συγγνώμη του για το ταξίδι, με την πλευρά του Μέσι βέβαια να την έχει απορρίψει, προς το παρόν.

Ο Λίο, πλην της Παρί, έχει στα χέρια του και την εξωφρενική πρόταση της Αλ Χιλάλ την οποία δεν έχει απορρίψει ακόμα, ενώ περιμένει και τις εξελίξεις στην υπόθεση της Μπαρτσελόνα με την LaLiga για το ζήτημα του FFP.

Σύμφωνα με το El Chiringuito TV, ο Λίο μόνο απίθανο δεν μοιάζει στην παρούσα φάση να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία για χάρη της Αλ Χιλάλ και δεν αποκλείεται να έχει συμπαίκτες και δύο φίλους του.

Ο λόγος για τους Σέρχιο Μπούσκετς και Ζόρντι Άλμπα, των οποίων τα συμβόλαια με την Μπαρτσελόνα λήγουν το 2023 και το 2024 αντίστοιχα.

Οι Σαουδάραβες θέλουν να κάνουν... όλα τα χατίρια στον Αργεντίνο, οπότε σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το τεράστιο deal, θα παλέψουν για να φέρουν και τους δύο φίλους του.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, η περίπτωση του Μπούσκετς μοιάζει πιο πρόσιτη καθώς έχει από την αρχή της χρονιάς τάσεις φυγής, παρά τα "θέλω" του Τσάβι, ενώ αυτή του Άλμπα καθώς έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο και έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του στην ομάδα της καρδιάς του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ιβάνα Κνουλ άφησε το ποδόσφαιρο για την F1 και "έριξε" το Instagram

Αζάρ: Παραμένει στην Ρεάλ μέχρι το 2024 και μετά παίρνει μεγάλη απόφαση

Τσέλσι: Ο Μπέλι θέλει να φέρει τον παίκτη των 20 γκολ και των 232 στοιχηματικών παραβάσεων

News 24/7

24MEDIA NETWORK