Μέσι: Ανατροπή! Η Παρί άλλαξε τελικά στάση μετά την συγγνώμη

Την αποκάλυψη πως η Παρί δεν θα αποσύρει την πρόταση ανανέωσης προς τον Λιονέλ Μέσι μετά από την δημόσια συγγνώμη του Αργεντίνου έκαναν οι Sunday Times.

Argentina's Lionel Messi celebrates winning the World Cup round of 16 soccer match between Argentina and Australia at the Ahmad Bin Ali Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 3, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Λιονέλ Μέσι (AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν το μέλλον του Λιονέλ Μέσι μετά το απροειδοποίητο ταξίδι του Αργεντίνου στη Σαουδική Αραβία για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο Αργεντίνος τοποθετήθηκε επίσημα για το ζήτημα λέγοντας πως νόμιζε ότι η ομάδα δεν θα κάνει προπόνηση εκείνη την μέρα ενώ ζήτησε και συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στο εσωτερικό του συλλόγου.

Αυτή η ενέργεια του Αργεντίνου παρόλο που δεν έχει μείωσει, προς το παρόν τουλάχιστον, την ποινή στο ελάχιστο, φέρεται πως άλλαξε την άποψη της Παρί για το θέμα του συμβολαίου του Αργεντίνου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Sunday Times, η Παρί δεν απέσυρε την πρόταση ανανέωσης προς τον Αργεντίνο καθώς τον θεωρεί σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου.

Πάντως, η συγκεκριμένη προσφορά είχε απορριφθεί από την πλευρά του Μέσι καθώς δεν τον έπεισε το πλάνο που του παρουσιάστηκε. Η Παρί δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή της πρότασης αλλά δεν σκοπεύει να την αποσύρει κιόλας από το τραπέζι όσο ο Μέσι δεν συμφωνεί επίσημα με κάποιον σύλλογο.

Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με την La Liga προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα επιστροφής του Λίο, ενώ στα χέρια του Αργεντίνου υπάρχει πάντα και η αστρονομική πρόταση της Αλ Χιλάλ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μετά το ναυάγιο με Μπέλιγχαμ, Πεπ και Κλοπ έχουν άλλον στόχο

Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο εκλεκτός για τη θέση του "αφεντικού"

Ντάνι Άλβες: Έγινε 40 στη φυλακή και η πρώην σύζυγός του έστειλε συγκλονιστικό μήνυμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK