Μέσι: Η Αλ Ιτιχάντ τινάζει την μπάνκα στον αέρα με ιλιγγιώδη πρόταση

Πρόταση ύψους 89.000.000 ευρώ ετησίως φέρεται να έχει καταθέσει στον Λιονέλ Μέσι η Αλ Ιτιχάντ σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA που επικαλείται πηγές από τον δημοσιογράφο, Ζοάν Φόντες.

Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring his side's opening goal during the World Cup group C soccer match between Argentina and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Μέσι συγκινημένος στο Μεξικό (AP PHOTO/ARIEL SCHALIT)

Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα είναι η ομάδα της Αλ Ιτιχάντ καθώς φέρεται να έχει προσεγγίσει ανεπίσημα τον Λιονέλ Μέσι.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η MARCA σε δημοσίευμά της, επικαλούμενη πηγές από τον δημοσιογράφο, Ζοάν Φόντες ο οποίος αναφέρει πως η Αλ Ιτιχάντ είναι έτοιμη να καταβάλει 89.000.000 ευρώ ετησίως στον Λιονέλ Μέσι προκειμένου να γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας.

Όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο, η ομάδα έχει ξεκαθαρίσει ανεπίσημα τις προθέσεις της με τον ίδιο τον Λιο να έχει ως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή τις συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν παρά το γεγονός πως από τις πρώτες διαπραγματεύσεις δεν βγήκε "λευκός καπνός".

Θυμίζουμε, ότι για τον Αργεντίνο επίσημο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Ίντερ Μαϊάμι μέσω δηλώσεων του ίδιου του προπονητή της ομάδας, Φιλ Νέβιλ.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερς διαφωνούν, τότε θα ανακοινώσουν την τελική τους απόφαση

Τραγωδία στα Τέμπη: Κοπέλα άλλαξε τελευταία στιγμή το εισιτήριο και μπήκε στο μοιραίο τρένο

Wonderkid απέρριψε την Μπάρτσα για την Σάλτσμπουργκ γιατί ονειρεύεται να παίξει στην Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK