Μέσι: Ο Ντε Πολ αποκάλυψε ατάκα "φωτιά" του GOAT λίγο πριν το ντέρμπι με την Ολλανδία

Την υπόσχεση ότι η Αργεντινή θα περάσει στον ημιτελικό και χωρίς αυτόν έδωσε ο Λιονέλ Μέσι στον Ροντρίγκο Ντε Πολ όταν ο Αργεντίνος χαφ του είπε ότι τραυματίστηκε και δεν ξέρει αν πρέπει να παίξει.

Argentina's Lionel Messi, center, celebrate with teammates Rodrigo De Paul, left, and Nicolas Tagliafico after defeating Croatia 3-0 in a World Cup semifinal soccer match at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Tuesday, Dec. 13, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Ντε Πολ με τον Μέσι AP

Μπορεί να έχει περάσει κάτι παραπάνω από ενάς μήνας από την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Κατάρ αλλά δεν έχουν τέλος οι ιστορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τους πρωταγωνιστές.

Μία απ' αυτές διηγήθηκε ο Ροντρίγκο Ντε Πολ και αφορούσε το παρασκήνιο λίγο πριν από τον προημιτελικό της Αργεντινής με την Ολλανδία.

Ο Αργεντίνος μέσος είχε εναν τραυματισμό στη τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον προημιτελικό με τους Ολλανδούς και φοβήθηκε ότι δε θα μπορούσε να λάβει μερός σ αυτόν.

Τότε,θέλησε να συμβουλευτεί τον Λιονέλ Μέσι για το αν πρέπει να ρισκάρει ή όχι, με τον Αργεντίνο να δείχνει τη σιγουριά του για την έκβαση της αναμέτρησης, όπως αποκάλυψε ο Ντε Πολ σε δήλωση του στην AS.

"... Μου είπε ότι θα είμαι ηλ@@@ιος αν παίξω. Μου υποσχέθηκε ότι θα φτάσουμε σίγουρα στον ημιτελικό αλλά για να βρεθώ κι εγώ εκεί δεν πρέπει να παίξω..."

Για την ιστορία ο Ντε Πολ σε συννενόηση με τον προπονητή του αποφάσισε να αγωνιστεί στον προημιτελικό με την Ολλανδία με τους πόνους να τον αναγκάζουν να αποχωρήσει από την αναμέτρηση στο 60ο λεπτό και με το σκορ στο 1-0.

Διαβάστε Περισσότερα

Τι έχει κάνει επιτέλους ο Κανσέλο στον Πεπ; Η Μπάγερν τον πήρε χωρίς να πληρώσει ευρώ

Η Τσέλσι επιχείρησε να "ξεράνει" Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα με παίκτη έκπληξη

Ρόμα: Όποιος θέλει παίρνει "τσάμπα" τον Ντιμπάλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK