Μέσι: Η επική αντίδραση του Ντε Πολ μετά από ενέργεια του Λίο στην προπόνηση της Αργεντινής

Συνεχίζονται οι προπονήσεις της εθνικής Αργεντινής εν όψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Λιονέλ Μέσι να τρελαίνει τον Ροντρίγκο Ντε Πολ με ενέργειά του.

Μέσι: Η επική αντίδραση του Ντε Πολ μετά από ενέργεια του Λίο στην προπόνηση της Αργεντινής
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής AP

Στην Αργεντινή βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι εν όψει των αναμετρήσεων με την Βραζιλία και την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Αυτά θα είναι τα τελευταία παιχνίδια που θα λάβει μέρος ο Αργεντίνος σταρ για το 2023 καθώς η Ίντερ Μαϊάμι έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του MLS και θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους τον Φλεβάρη του 2024.

Ο Μέσι μπορεί να κάνει μία μικρή παύση από τις διακοπές του για να λάβει μέρος στις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας αλλά δεν έχει χάσει καθόλου την όρεξή του για προπόνηση όπως δείχνουν και τα πλάνα από την προπόνηση.

Συγκεκριμένα, φωτογραφία δείχνει τον Μέσι να έχει φτάσει κυριολεκτικά στον...ουρανό προκειμένου να πιάσει την μπάλα, με τον συμπαίκτη του, Ροντρίγκο Ντε Πολ να "τρελαίνεται" από την κίνηση του Λίο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Η Παρί έκανε στροφή 180 μοιρών και περιμένει την τελική κίνηση του Γάλλου

Ρεάλ: Δεν έχουν τέλος οι τραυματισμοί στους Μαδριλένους, μετά τον Μπέλιγχαμ επιστρέφει εσπευσμένα και αστέρι της Γαλλίας

Τίμο Βέρνερ: Η Λειψία τον πούλησε στην Τσέλσι μετά τον πήρε πίσω και τώρα του κάνει απανωτά "χουνέρια"

News 24/7

24MEDIA NETWORK