Πεπ: Η Σίτι του κάνει το "χατίρι" και ανανεώνει την αποκάλυψη του Μουντιάλ

Σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2028 έχει έρθει ο Χούλιαν Άλβαρες σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Manchester City's head coach Pep Guardiola smiles before the English Premier League soccer match between Manchester City and Wolverhampton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι AP

Κοντά στην επίτευξη μίας πολύ σημαντικής συμφωνίας βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ιταλός, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει συμφωνήσει σε όλα την αποκάλυψη του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Κατάρ, Χούλιαν Άλβαρες.

Ο Άλβαρες έγινε κάτοικος Μάντσεστερ το περασμένο καλοκαίρι υπογράφοντας έως το καλοκαίρι του 2027 με τους "Πολίτες" να θέλουν να αναπροσαρμόσουν τους όρους του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με τον Ρομάνο οι διοικούντες της αγγλικής ομάδας προσφέρουν στον Άλβαρες συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2028 με γενναία αύξηση στις αποδοχές του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Ο Έντερσον αγωνίστηκε με κάλτσες της... Κρίσταλ Πάλας

Σιγά μην κουνηθεί ο Αζάρ από την Ρεάλ με τέτοιο συμβόλαιο

Η Μπάρτσα δίνει τιμητικά 7 εκατομμύρια μεικτά στη "σημαία" της

News 24/7

24MEDIA NETWORK