Σίτι: Ο Έντερσον αγωνίστηκε με κάλτσες της... Κρίσταλ Πάλας

Με κάλτσες στα χρώματα της Κρίσταλ Πάλας εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Έντερσον στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων κάτι που έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τους χρήστες του twitter.

Manchester City's goalkeeper Ederson celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and and Newcastle, at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
ο Έντερσον AP

Με την Κρίσταλ Πάλας αγωνίστηκε η Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League και πριν από την έναρξη της αναμέτρησης αίσθηση προκάλεσε η αμφίεση του τερματοφύλακα της ομάδας, 'Εντερσον.

Ο Βραζιλιάνος πορτιέρε της ομάδας του Πεπ Γκουαρνιόλα, εμφανίστηκε στο παιχνίδι με κάλτσες στα χρώματα της... Κρίσταλ Πάλας, κάτι που έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τους χρήστες του twitter.

Αυτή η επιλογή πάντως έχει εξήγηση. Οι ποδοσφαιριστές της Κρίσταλ Πάλας στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους φορούν μπλε κάλτσες, χρώμα το οποίο φοράει και ο Έντερσον αλλά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αναγκάστηκε να το αλλάξει, φορώντας άσπρες, κάτι που "μπέρδεψε" αρκετούς.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε Περισσότερα

Σιγά μην κουνηθεί ο Αζάρ από την Ρεάλ με τέτοιο συμβόλαιο

Ρεάλ: Ο Βινίσιους θα γίνει θυσία για τον Κιλιάν Εμπαπέ;

Η Μπάρτσα δίνει τιμητικά 7 εκατομμύρια μεικτά στη "σημαία" της

News 24/7

24MEDIA NETWORK