Μέσι: Οι οπαδοί της Μπάρτσα συνέχισαν το έθιμο και ο Αραούχο έστειλε δημόσιο κάλεσμα

Το όνομα του Λιονέλ Μέσι φώναξαν ρυθμικά οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ρόναλντ Αραούχο.

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Getafe at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, April 22, 2021. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Μέσι πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Την κατάκτηση του Ισπανικού πρωταθλήματος εξασφάλισε και μαθηματικά η Μπαρτσελόνα μετά από την νίκη της επί της Εσπανιόλ, με τους φίλους της ομάδας να βγαίνουν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν.

Οι οπαδοί της Μπάρτσα δεν θα μπορούσαν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών να ξεχάσουν τον Λιονέλ Μέσι και τραγούδησαν ρυθμικά το όνομά του, όπως άλλωστε έκαναν και στο 10ο λεπτό των τελευταίων αναμετρήσεων της ομάδας στο Καμπ Νου.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τους οπαδούς κινήθηκε και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας. Ρόναλντ Αραούχο, ο οποίος σε βίντεο που απαθανάτισε με το κίνητο του λέει χαρακτηριστικά "Come On Messi".

Θυμίζουμε ότι ο Λιο βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπάρτσα ώστε να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για την επιστροφή του, αλλά όλα εξαρτώνται από την La Liga, καθώς πρέπει να διευθετηθούν πρώτα οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Δείτε το βίντεο του Αραούχο

Η αποθέωση των οπαδών

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λίβερπουλ με τα χρήματα του Μπέλιγχαμ πάει για δύο παικταράδες

Η Γιουνάιτεντ βλέπει Λαουτάρο, αλλά η Ίντερ έχει ένα μεγαλεπήβολο πλάνο

Κι όμως η Μπάγερν δεν έχει τελειώσει του θέμα του Ζοάο Κανσέλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK