Μέσι: Πώς Εμπαπέ και Νεϊμάρ εμποδίζουν την ανανέωση του συμβολαίου του

Μόνο εύκολη δεν είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι καθώς πέρα από το γεγονός πως δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, εμπόδιο αποτελεί και το FFP.

Argentina's Lionel Messi celebrates during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Στην πιο κρίσιμη καμπή τους βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Λιονέλ Μέσι με το συμβόλαιο του Αργεντίνου να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και να μην υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή αναμένεται να μεταβούν στο Παρίσι το επόμενο διάστημα προκειμένου να διαπραγματευτούν με τους ιθύνοντες της ομάδας την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Κελαϊφί έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία να του να παραμείνει ο Αργεντίνος σταρ στην ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια, κάνοντας του μάλιστα και πρόταση κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κύπελλου του Κατάρ.

Ο Μέσι δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στην Παρί αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά σύμφωνα με την GazzettadelloSport.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή είναι το FFP καθώς η Παρί έχει πάρα πολλά ακριβά συμβόλαια στο ρόστερ της με αποκορύφωμα το μισθό του Κιλιάν Εμπαπέ που αμοιβέται με 96.000.000 ευρώ ετησίως. Διόλου ευκαταφρόνητο είναι και το συμβόλαιο του Νεϊμάρ που παίρνει περίπου 30.000.000 ευρώ το χρόνο.

Σύμφωνα με την Equipe, η Παρί πρέπει να μειώσει κατά 30% το συνολικό ποσό που δίνει για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της προκειμένου να μην έχει κυρώσεις την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Κάποτε της κόστισε 60 εκάτ., τώρα φεύγει ελεύθερος για Bundesliga

Ατλέτικο: Έκανε επίσημη πρόταση σε παίκτη της Ρεάλ που μένει ελέυθερος

Γιουνάιτεντ: Πουλάει αγορές 162 εκάτ. για επιθετικό από το πάνω ράφι

News 24/7

24MEDIA NETWORK