Ρεάλ: Η Μπάρτσα θέλει να "κλέψει" ενδεκαδάτο άσο της, τι απάντησε

Την επιθυμία του να μην πάει στην Μπαρτσελόνα ακόμα κι αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ, εξέφρασε στους ιθύνοντες της ομάδας ο Μάρκο Ασένσιο.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez and Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, right, greet each other before a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Η αγκαλιά Αντσελότι - Τσάβι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Μάρκο Ασένσιο και δεν έχει ακόμη συμφωνήσει με τους Μαδριλένους για την ανανέωση του.

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ισπανό να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα και να γίνει ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που κάνει το δρομολόγιο "Μαδρίτη - Βαρκελώνη".

Σύμφωνα με δημοσίευμα του FootMercato, δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει δεθεί συναισθηματικά με την Ρεάλ και ξεκαθάρισε πως ακόμα και αν δεν ανανεωθεί τελικά το συμβόλαιό του, δεν σκοπεύει να πάει στη μεγάλη αντίπαλο.

Θυμίζουμε πως ο Ασένσιο βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας από το 2015 ενώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει χώρο στα βασικά πλάνα του Αντσελότι με 8 γκολ και 6 ασίστ σε 35 συμμετοχές.

Διαβάστε Περισσότερα

Χάλαντ: Ο "διάδοχός" του είναι έτοιμος να τον αντιμετωπίσει στην Premier League

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ "βάζει πωλητήριο" σε πεντάδα που κόστισε σχεδόν 250 εκατ.

Λέστερ: Μετά την άρνηση Πότερ, "τσεκάρει" κορυφαίο κόουτς που είπε 20 "όχι" σε 30 μέρες

News 24/7

24MEDIA NETWORK