Μέσι: Τον "έπιασαν στα πράσα" με τους αρχηγούς της Μπάρτσα και "πάγωσε"

Με τους πρώην συμπαίκτες του και νυν αρχηγους της Μπαρτσελόνα, Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπούσκετς δείπνησε για παραπάνω από τρεις ώρες σε εστιατόριο της Βαρκελώνης ο Λιονέλ Μέσι.

FC Barcelona's Lionel Messi from Argentina, left, hold the European Golden Boot 2012 award for best European goalscorer of the 2011-2012 season and Xavi Hernandez holds the Spain's prestigious Asturias prize before a Spanish La Liga soccer match a at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Nov. 3, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τον Τσάβι AP

Στην Βαρκελώνη βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Λιονέλ Μέσι μαζί με την οικογένειά του και πληθαίνουν τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του, την Μπαρτσελόνα.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Αργεντίνο στο αεροδρόμιο με 15 βαλίτσες στο χέρι, κάτι που προκάλεσε εντύπωση αλλά τα..αποδεικτικά στοιχεία δεν σταματούν εκεί καθώς δείπνησε σε εστιατόριο της Βαρκελώνης με τους δύο μεγάλους αρχηγούς της Μπαρτσελόνα, Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπούσκετς.

Η συνάντηση κράτηση για κάτι παραπάνω από τρεις ώρες, με τον Μέσι να μην κάνει κάποια δήλωση κατά την αναχώρησή του παρά τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου από το Jijantes Fc.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Ετοιμάζει κόλπο γκρόσο με δύο από τους πιο ακριβούς Άγγλους της Premier League

Ζαχά: Η Κρίσταλ Πάλας χαλαει τα σχέδια των κορυφαίων με ασύλληπτη πρόταση

Ρονάλντο: Πήγε να κάνει ντρίμπλα, σκόνταψε και... τραυματίστηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK