Άρσεναλ: Ετοιμάζει κόλπο γκρόσο με δύο από τους πιο ακριβούς Άγγλους της Premier League

Τους Ντέκλαν Ράις και Μέισον Μάουντ έχει στη λίστα της η Άρσεναλ με δημοσίευμα του GOAL να αναφέρει πως οι Κανονιέρηδες θα επιδιώξουν να πάρουν και τους δύο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Arsenal's manager Mikel Arteta gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Jan. 15, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League δίνει η Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι και η επιστροφή στα κορυφαία στρώματα φέρεται πως της έχει ανοίξει την όρεξη εν όψει του ερχόμενου καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το GOAL που επικαλείται πηγές και από το Football Insider, η Άρσεναλ σκοπεύει στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση δύο εκ των κορυφαίων αστεριών του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τους Ντέκλαν Ράις και Μέισον Μάουντ οι οποίοι αναμένεται να αποχωρήσουν από τις Γουέστ Χαμ και Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς τα συμβόλαια τους εκπνέουν το 2024 χωρίς να υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ανανέωσης.

Ο Ράις αποτελεί διακαή πόθο του Μικέλ Αρτέτα αλλά πρόκειται για μία ιδιαίτερα "τσουχτερή" περίπτωση καθώς η Γουέστ Χαμ αξιώνει ποσό άνω των 85.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του.

Όσον αφορά τον Μάουντ τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα καθώς ο παίκτης βολιδοσκοπείται στενά από την Λίβερπουλ ενώ και η Τσέλσι, έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου Μπέλι, αναμένεται να ανεβάσει την προσφορά της για να πείσει τον παίκτη να πει το μεγάλο "ναι".

Διαβάστε Περισσότερα

Ζαχά: Η Κρίσταλ Πάλας χαλαει τα σχέδια των κορυφαίων με ασύλληπτη πρόταση

Φιρμίνο: Έκπληξη! Αυτοπροτάθηκε σε κορυφαία ομάδα αλλά έφαγε "χυλόπιτα"

Βραζιλία: Η Παλμέιρας έβαλε ρήτρα μαμούθ στον Μεσίνιο και τον κάνει...Έντρικ

News 24/7

24MEDIA NETWORK