Ζαχά: Η Κρίσταλ Πάλας χαλαει τα σχέδια των κορυφαίων με ασύλληπτη πρόταση

Τον ακριβότερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της θέλει να κάνει η Κρίσταλ Πάλας τον Ζαχά προσφέροντας του 200.000 ευρώ την εβδομάδα, την ώρα που τον Ιβοριανό κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ.

Crystal Palace's Wilfried Zaha reacts after missing a scoring chance during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park stadium, in London, Saturday, March 11, 2023. (AP Photo/David Cliff)
Ο άσος της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά AP

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα είναι από το ερχόμενο καλοκαίρι ο Γουίλφριντ Ζαχά καθώς λήγει το συμβόλαιο του με την Κρίσταλ Πάλας, η οποία βέβαια είναι έτοιμη για μία μεγάλη κίνηση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Guardian, η Πάλας θέλει να χαλάσει τα σχέδια των κορυφαίων ευρωπαίκών ομάδων και προσφέρει στον ποδοσφαιριστή τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές που θα φτάνουν τις 200.000 ευρώ την εβδομάδα.

Θυμίζουμε πως με την περίπτωση του Ζαχά γίνεται χαμός καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο κορυφαίων κλαμπ μεταξύ των οποίων και των Άρσεναλ, Παρί, Ρόμα αλλά και Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίες αναμένεται άμεσα να καταθέσουν τις επίσημες προτάσεις τους για την απόκτηση του.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Πήγε να κάνει ντρίμπλα, σκόνταψε και... τραυματίστηκε

Φιρμίνο: Έκπληξη! Αυτοπροτάθηκε σε κορυφαία ομάδα αλλά έφαγε "χυλόπιτα"

Τσέλσι: Έκλεισε ο νέος κόουτς, τι ισχύει με το συμβόλαιο του

News 24/7

24MEDIA NETWORK