Μετά το ναυάγιο με Μπέλιγχαμ, Πεπ και Κλοπ έχουν άλλον στόχο

Για την απόκτηση του Ράιαν Γκράβενμπεργκ ενδιαφέρονται οι Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

Liverpool's manager Jurgen Klopp, left, greets Manchester City's head coach Pep Guardiola prior to the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, April 1, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Κλοπ και Πεπ αγκαλιά AP

Κοντά στην απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης με τις νεότερες εξελίξεις στην υπόθεσή του να αναμένονται μετά από το τέλος της Bundesliga, έπειτα από σχετική απόφαση της ισπανικής ομάδας.

Ο νεαρός Άγγλος αποτελούσε διακαή πόθο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με πιο επίσημο να είναι το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι.

Πλέον, οι δύο κορυφαίες αγγλικές ομάδες στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις, με δημοσίευμα της Mirror μάλιστα να αναφέρει πως έχουν έναν κοινό στόχο.

Ο λόγος για τον μέσο της Μπάγερν Μονάχου, Ράιαν Γκράβενμπεργκ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι αντί 22.000.000 ευρώ από τον Άγιαξ.

Ο Ολλανδός χαφ έχει στοιχεία που ψάχνουν οι Κλοπ και Πεπ ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός πως είναι πιο προσιτός οικονομικά από ότι άλλες περιπτώσεις.

Θυμίζουμε πως από την Λίβερπουλ θα αποχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι οι Μίλνερ, Τσάμπερλειν και Ναμπί Κεϊτά, ενώ από την Σίτι πιο πιθανή από ποτέ μοιάζει η αποχώρηση του Ιλκάι Γκιουντογκάν.

Πάντως, οι "Κόκκινοι" δεν θα κινηθούν μόνο για έναν χαφ, καθώς σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα σχεδόν "κλεισμένος" πρέπει να θεωρείται ο Αλέξις Μακ Άλιστερ.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο εκλεκτός για τη θέση του "αφεντικού"

Μερικά από τα εξαιρετικά μπόνους του Χάλαντ

Γκρίνγουντ: Η Γιουνάιτεντ έχει πρόταση από κορυφαία ομάδα για τον δανεισμό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK