Η πράξη “hats off” της Ρεάλ απέναντι στην Ντόρτμουντ για τον Μπέλιγχαμ 

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να σεβάστηκε απεριόριστα την Ντόρτμουντ και κύλισε τις διαπραγματεύσεις για τον Μπέλιγχαμ για αργότερα…

Dortmund's Jude Bellingham celebrates his team's 2-0 win during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Borussia Dortmund at the BayArena in Leverkusen, Germany, Germany, Sunday, Jan. 29, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ AP

Η υπόθεση Μπέλιγχαμ για την Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται τελειωμένη. Η Βασίλισσα φαίνεται πως έχει βάλει σφράγισα «deal done» έστω κι αν η τελική συμφωνία με την Ντόρτμουντ δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Σε προσωπικό επίπεδο ο Άγγλος μέσος φέρεται να τα έχει βρει με την Ρεάλ, αλλά οι συζητήσεις με τον γερμανικό σύλλογο μετατέθηκαν για αργότερα τον Μάιο κι αυτό για λόγους σεβασμού.

Οι Μαδριλένοι -όπως τουλάχιστον αναφέρει ο Ρομάνο- σέβονται το γεγονός ότι οι Βεστφαλοί είναι ακόμη στην κούρσα του τίτλου και γι’ αυτό το λόγο μετέφεραν τις διαπραγματεύσεις για μετά.

Όσον αφορά τώρα στο πακέτο της μεταγραφής, όλα δείχνουν πως το deal θα κλείσει στα 120 με 130.000.000 ευρώ, ενώ θα προστεθούν και κάποια μπόνους.

Ο ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του είναι ΟΚ και περιμένουν τις εξελίξεις. Θυμίζουμε πως δημοσιεύματα θέλουν την Ρεάλ να βάζει ρήτρα 1 δισεκατομμύριο στον διεθνή Άγγλο.

Σχετικά με τις υπόλοιπες ομάδες που ήθελαν τον Μπέλιγχαμ, η Λίβερπουλ ως γνωστόν έχει αποσυρθεί και πάει για τον Αλέξις Μακ Άλιστερ, η Σιτι παρακολουθεί ενώ η Παρί δεν έχει κάνει καμία προσφορά.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο μύθος Μπενζεμά «έπιασε» τον Μαρσέλο

Ο Πεπ θύμωσε με τον Χάλαντ επειδή είναι "γενναιόδωρος"

Φλορεντίνο Πέρεθ: Με μία ατάκα έληξε την υπόθεση Αντσελότι

News 24/7

24MEDIA NETWORK