Γκρίνγουντ: Η Γιουνάιτεντ έχει πρόταση από κορυφαία ομάδα για τον δανεισμό του

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μέισον Γκρίνγουντ φέρεται να δείχνει η Γιουβέντους σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN.

Manchester United's Mason Greenwood in action during the English Premier League soccer match between Manchester United and Burnley at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Dec. 30, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Γκρινγουντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Από το κακό στο χειρότερο εξελίσσεται η ποδοσφαιρική καριέρα του Γκρίνγουντ μετά από τις καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση και ξυλοδαρμό.

Ο ποδοσφαιριστής απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές αλλά η Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να μην πείθεται για την αθωότητά του.

Ο Τεν Χαχ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπολογίζει τον νεαρό Άγγλο, με τους Κόκκινους Διαβόλους να εξετάζουν όλες τις επιλογές και να μην αποκλείεται ακόμη και πρόωρη διακοπή του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή που λήγει το 2025.

Πάντως, ο Γκρίνγουντ μόνο αδιάφορος δεν περνάει από τα κορυφαία κλαμπ, με δημοσίευμα της SUN να αναφέρει πως η Γιουβέντους εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Η ιταλική ομάδα θέλει να συζητήσει με την Γιουνάιτεντ το ενδεχόμενο μακροχρόνιου δανεισμού του Άγγλου χωρίς να μπει όμως συγκεκριμένη οψιόν για την αγορά του και σκοπεύει να χρησιμοποιήσει και ένα κρυφό χαρτί.

Ο λόγος για τον πρώην συμπαίκτη του Γκρίνγουντ, Πολ Πογκμπά, ο οποίος θεωρείται πως μπορεί να βοηθήσει τον 21χρονο να προσαρμοστεί άμεσα να βρει τον εαυτό του.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω μέσο, στα ραντάρ τους έχουν τον ποδοσφαιριστή και οι Μίλαν και Ρόμα χωρίς όμως να έχει γίνει, προς το παρόν, κάποια κρούση προς την Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο εκλεκτός για τη θέση του "αφεντικού"

Ντάνι Άλβες: Έγινε 40 στη φυλακή και η πρώην σύζυγός του έστειλε συγκλονιστικό μήνυμα

Ο "παραγκωνισμένος" του Αντσελότι έγραψε ιστορία και έβγαλε επική φωτογραφία

News 24/7

24MEDIA NETWORK