Γιουνάιτεντ: "Ναυαγεί" του Κέιν και ετοιμάζεται για την ακριβότερη αγορά στην ιστορία της

Την περίπτωση του άσου της Μπενφίκα, Γκονσάλο Ράμος εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον ο Έρικ Τεν Χαχ σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

Manchester United's head coach Erik ten Hag walks on the pitch ahead the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City ground in Nottingham, England, Sunday, April 16, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Έρικ Τεν Χαχ με καπέλο AP

Έναν επιθετικό που θα μπορέσει να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που έχει αφήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναζητά ο Έρικ Τεν Χαχ με πολλά να είναι τα ονόματα που εξετάζονται.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Mirror, ένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές που εξετάζονται για τη θέση είναι το νέο αστέρι του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον επιθετικό της Μπενφίκα, Γκονσάλο Ράμος, ο οποίος ενθουσιάζει με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της ομάδας και βρίσκεται στην λίστα που εξετάζει ο Έρικ Τεν Χαχ.

Ο 21χρονος Πορτογάλος αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Μπενφίκα και με τα 25 του γκολ και τις 11 ασίστ σε 44 συμμετοχές με τη φανέλα των "Αετών της Λισαβόνας", έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία.

Σύμφωνα με το αγγλικό μέσο, οι απαιτήσεις της Μπενφίκα μπορεί να ξεπεράσουν ακόμα και τα 100.000.000 ευρώ κάτι που σημαίνει πως, αν το deal ολοκληρωθεί, μπορεί να γίνει το ακριβότερο στην ιστορία του συλλόγου, ξεπερνώντας τα 105.000.000 ευρώ που δόθηκαν στην Γιουβέντους για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά το 2016.

Θυμίζουμε πως πάντα παραμένουν στο προσκήνιο για την Γιουνάιτεντ τα ονόματα των Βίκτορ Όσιμεν και Λαουτάρο Μαρτίνες, με τον πρώτο να μην πωλείται από την Νάπολι έπειτα από σχετική δήλωση του Ντε Λαουρέντις και τον δεύτερο να είναι πιο προσιτός οικονομικά αλλά να μην βρίσκεται στις άμεσες προτεραιότητες του Τεν Χαχ.

Στο τραπέζι εξακολουθεί να υπάρχει και το όνομα του Χάρι Κέιν, ο οποίος φέρεται πως έχει αποφασίσει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Τότεναμ που λήγει το καλοκαίρι του 2024 και έπειτα να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο πατέρας του Χάλαντ τσακώθηκε με οπαδούς της Ρεάλ και τους πέταξε... φιστίκια

Μπαρτσελόνα: Ο Ραφίνια απάντησε με σχόλιο σε δημοσίευμα για το μέλλον του

Η Ατλέτικο έβαλε στο τραπέζι δύο ποδοσφαιριστές της Τσέλσι για να κλείσει το deal με Φέλιξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK