Μεταγραφικός στόχος της Λίβερπουλ "σόκαρε" την Γιουνάιτεντ και έστειλε μήνυμα αποχώρησης

Την Μπράιτον για όσα του έχει προσφέρει θέλησε να ευχαριστήσει ο Αλέξις Μακ Άλιστερ φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τα σενάρια που τον θέλουν να γίνεται κάτοικος Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε η Μπράιτον και μπήκε για τα καλά στη μάχη για να πάρει μία θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξις Μακ Άλιστερ, που αποτελεί κορυφαίο μεταγραφικό στόχο της Λίβερπουλ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής μετά το "ναυάγιο" στην υπόθεση Μπέλιγχαμ.

Μετά από το τέλος του αγώνα ο Αργεντίνος μέσος μίλησε στην εκπομπή του SkySports ευχαριστώντας την Μπράιτον για όσα του έχει προσφέρει, κάτι που φούντωσε ακόμα περισσότερο τα σενάρια για το μέλλον του.

"...Γνωρίζω πολύ καλά τι μου έχει προσφέρει η συγκεκριμένη ομάδα. Είμαι ευγνώμων για όλα..."

Θυμίζουμε πως ο Αργεντίνος μέσος βρίσκεται στην Μπράιτον από το 2019 και τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 34 συμμετοχές με 11 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αποτέλεσε έναν από τους άξιους συμπαραστάτες του Λιονέλ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ.

Διαβάστε Περισσότερα

Κβαρατσχέλια: Το συγκλονιστικό βίντεο από τα αποδυτήρια της ομάδας που τον δείχνει να λυγίζει

Ο Ζόρζε Μέντες πρότεινε την πώληση Φάτι σε ομάδα της PL με αντάλλαγμα παίκτη και χρήματα

Χάλαντ: Η επική ανάρτηση του για το απόλυτο ρεκόρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK