Ο Γκουαρντιόλα έδωσε green light για τον επόμενο προπονητή της Τότεναμ

Ένα νέο όνομα προπονητή ξεπετιέται ανάμεσα στα μεγαθήρια που εξετάζει η Τότεναμ για τη θέση του διαδόχου του Κόντε.

Manchester City's head coach Pep Guardiola takes his seat on the bench prior to the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε πει πριν από μερικές εβδομάδες ότι ο Βινσέντ Κομπανί θα είναι ο επόμενος προπονητής της Σίτι. Μήπως, όμως, με την ατάκα αυτή ο Καταλανός τεχνικός ενέπνευσε την Τότεναμ; Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα ο Βέλγος κόουτς βρίσκεται πλέον στην κορυφή των επιλογών του Ντάνιελ Λεβί.

Ταλαντούχος και με άστρο ο Κομπανί ανέβασε αέρα την Μπέρνλι στην Premier League και σχεδόν αμέσως μπήκε στον δύσκολο ανταγωνισμό για ν' αναλάβει ένα μεγάλο "μαγαζί" όπως το λονδρέζικο κλαμπ. Η μάχη για τον πάγκο της Τότεναμ μεγάλη...

Καιρό τώρα στο ρεπορτάζ των Σπιρουνιών παίζουν ονόματα του βεληνεκούς των Νάιγκελσμαν, Λουίς Ενρίκε, Μπρένταν Ρότζερς, Σλοτ και Ποτσετίνο. Επαγγελματιών δηλαδή που έχουν τρέξει ήδη πολλά χιλιόμετρα ως προπονητές και σαφώς έχουν μεγαλύτερες παραστάσεις από τον νεοφερμένο Κομπανί.

Σε κάθε περίπτωση οι Άγγλοι έχουν καταστήσει τον 37χρονο πρώην αρχηγό της Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της shortlist της διοίκησης της Τότεναμ και το καλοκαίρι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα

Μπάγερν: Χαμός! Ο Μανέ χαστούκισε συμπαίκτη του μετά την ήττα από την Σίτι

Ρεάλ: Ο "καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο" προκαλεί "αναγούλα" στα κορυφαία μπακ

Μπάγερν: Ο Μανέ κινδυνεύει μέχρι και με... διακοπή συμβολαίου

News 24/7

24MEDIA NETWORK