Μπάγερν: Αυτή είναι η φάση που προκάλεσε τον καβγά μεταξύ Μανέ και Σανέ

Μία κακή μεταβίβαση του Σανέ στον Μανέ αποτέλεσε την αφορμή για να τσακωθούν οι δύο τους και πλέον ο Σενεγαλέζος να κινδυνεύει με βαρύτατες ποινές από την ομάδα.

Bayern's Joshua Kimmich, right, Sadio Mane, left, and Matthijs de Ligt walk along the pitch at the end of the Germany Cup quarter final match between Bayern Munich and SC Freiburg at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, April 4, 2023. Freiburg won 2-1. (AP Photo/Matthias Schrader)
Οι παίκτες της Μπάγερν μετά από την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι AP

Ξέφυγαν τα πράγματα μετά από την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Μάντσεστερ Σίτι καθώς ο Σαντιό Μανέ ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Λερουά Σανέ στον αγωνιστικό χώρο με την κατάσταση να ξεφεύγει ακόμα περισσότερο στα αποδυτήρια.

Ο Μανέ παρευρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας και αναμένεται να συζητήσει με τη διοίκηση, η οποία είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα συμπεριφοράς και δεν αποκλείεται να οδηγηθεί μέχρι και σε πρόωρη λύση της συνεργασίας μαζί του.

Το απίστευτο της όλης υπόθεσης είναι πως ξεκίνησε αυτός ο καβγάς. Βρισκόμαστε στο 83ο λεπτό και με το σκόρ στο 3-0 όταν ο Σανέ επιχειρεί να δώσει μία προωθημένη μπαλιά στον Μανέ χωρίς επιτυχία με τους ποδοσφαιριστές της Σίτι να κλέβου την μπάλα και να φεύγουν στην αντεπίθεση.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα λίγες στιγμές αργότερα έχασε ξανά την κατοχή της μπάλας αλλά ο Μανέ δεν αρκέστηκε σ' αυτό και ζήτησε άμεσα τον λόγο από τον συμπαίκτη του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Μανέ κινδυνεύει μέχρι και με... διακοπή συμβολαίου

Μπάγερν: Χαμός! Ο Μανέ χαστούκισε συμπαίκτη του μετά την ήττα από την Σίτι

Ρόις: Κάνει τεράστια κίνηση για την "αγάπη" του

News 24/7

24MEDIA NETWORK