Μίλαν: Αγγλικός "εμφύλιος" για τον "Κέρβερό" της

Την περίπτωση του τερματοφύλακα της Μίλαν, Μάικ Μενιάν εξετάζουν οι Άρσεναλ και Τότεναμ σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes.

AC Milan's goalkeeper Mike Maignan gestures during the Champions League, Group E soccer match between AC Milan and Dinamo Zagreb, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Μάικ Μενιάν με τη φανέλα της Μίλαν AP

Τα βλέμματα των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης έχουν κεντρίσει με τις εμφανίσεις τους οι ποδοσφαιριστές της Μίλαν και δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι να έχουμε εξελίξεις για κάποιους εξ' αυτών.

Μία από αυτές τις ομάδες είναι και η Άρσεναλ, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes που αναπαράγει και το GOAL, έχει κυκλώσει εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου την περίπτωση του τερματοφύλακα των Ροσονέρι, Μάικ Μενιάν.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν και είναι κάτοικος Ιταλίας από το καλοκαίρι του 2021 όταν και αποκτήθηκε αντί 15.000.000 ευρώ από την Λιλ.

Ο Μενιάν αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους της φετινής επιτυχημένης πορείας της Μίλαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας μάλιστα καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του σε 7 από τις 19 του συμμετοχές με ΄δυο εξ' αυτών να είναι στο Champions League.

Πλην της Άρσεναλ, τον ποδοσφαιριστή στη λίστα της φέρεται πως έχει και η Τότεναμ, η οποία έχει ξεκαθαρίσει πως ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ούγκο Λορίς, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Έγινε η απόλυτη ανατροπή με τον Ντε Χέα

Τσέλσι: Ο αποκλεισμός από το UCL της νέας σεζόν ενεργοποιεί "τρελή" ρήτρα

Κουρτουά: Η απρεπής ενέργεια προς τους οπαδούς της Τσέλσι που λίγοι πρόσεξαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK