Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο προσγειώνεται Λονδίνο και δίνει το πράσινο φως για την πρώτη μεταγραφή

Βασικός στόχος του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι ο Μάνουελ Ουγκάρτε, με τον ποδοσφαιριστή να τσεκάρεται και από τις Παρί και Λίβερπουλ.

PSG's head coach Mauricio Pochettino attends a media conference at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Monday, Feb. 14, 2022. Paris Saint Germain will play its Champions League round of 16, first leg, soccer match against Real Madrid on Tuesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο AP

Από μέρα σε μέρα αναμένεται στο Λονδίνο ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προκειμένου να αρχίσει και επίσημα την συνεργασία του με την Τσέλσι, τουλάχιστον μέχρι το 2026.

Το deal έχει κλείσει εδώ και καιρό και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις, με τον Αργεντίνο να κάνει τον σχεδιασμό του εν όψει καλοκαιριού και να έχει θέσει ήδη τις προτεραιότητές του, που είναι η απόκτηση ενός χαφ και ενός φορ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η άφιξη Ποτσετίνο αναμένεται να προχωρήσει την υπόθεση απόκτησης του μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μάνουελ Ουγκάρτε, παίκτη τον οποίο εκπροσωπεί ο Ζόρζε Μέντες.

Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον έχει δείξει και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όμως δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε επίσημη πρόταση, ενώ βρίσκεται και στη λίστα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ουγκάρτε αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της μεσαίας γραμμής της Σπόρτινγκ τη φετινή σεζόν έχοντας στο ενεργητικό του και μία ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Έμεινε άτιτλος και "ξέσπασε" σε ό,τι βρήκε μπροστά του

Παρί: Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ο Σέρχιο Ρίκο μετά από πτώση από άλογο

Φιρμίνο: Η Μπάρτσα του είπε "όχι" αλλά η μεγάλη της αντίπαλος έχει άλλη άποψη

News 24/7

24MEDIA NETWORK