Ρονάλντο: Έμεινε άτιτλος και "ξέσπασε" σε ό,τι βρήκε μπροστά του

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας έχασε η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να ξεσπά μετά από το τέλος της αναμέτρησης.

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts after missing an opportunity to score during the World Cup quarterfinal soccer match between Morocco and Portugal, at Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Ρονάλντο μετά από τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Άτιτλος παρέμεινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα της Αλ Νασρ καθώς μετά από τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Κύπελλο, έχασε και μαθηματικά το πρωτάθλημα από την Αλ Ιτιχάντ.

Παρά την σύντομη θητεία του, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Πορτογάλος έχει ξεσπάσει μετά από το γκέλα της ομάδας του, είτε κατά συμπαίκτων του είτε κατά αντιπάλων του.

Αυτή τη φορά, μετά από την ισοπαλία κόντρα στην Αλ Ετιφάκ, ενώ κατευθυνόταν στα αποδυτήρια του γηπέδου, ο Πορτογάλος σταρ κλώτσησε ένα μπουκάλι με δύναμη, παρά το γεγονός πως γύρω του βρίσκονταν μέλη και των δύο ομάδων αλλά και του γηπέδου.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον CR7 να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Αλ Νασρ καθώς δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος ούτε από τις συνθήκες ζωής αλλά ούτε και από την ποιότητα του ποδοσφαίρου, κάτι που βέβαια λίγο αργότερα διέψευσε με δηλώσεις του.

Δείτε το ξέσπασμα του CR7

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Μουσιάλα έδωσε στον Κομάν το μοναδικό 11 στα 11

Αλέξις Σάντσες: Μετά την Παρί, τον θέλουν και δύο πρώην ομάδες του

Παρί: Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ο Σέρχιο Ρίκο μετά από πτώση από άλογο

News 24/7

24MEDIA NETWORK