Νεϊμάρ: Έκανε πάρτι, νευρίασε τον Δήμαρχο και δέχτηκε καταγγελία

Σε μπελάδες έχει μπει ο Νεϊμάρ καθώς φέρεται να έχει προβλήματα με τους γείτονες του οι οποίοι τον κατηγορούν πως δεν σέβεται τις ώρες κοινής ησυχίας.

Brazil's Neymar pauses during the World Cup quarterfinal soccer match between Croatia and Brazil, at the Education City Stadium in Al Rayyan, Qatar, Friday, Dec. 9, 2022. (AP Photo/Andre Penner)
ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Κροατία AP

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μπάγερν για το Champions League αλλά αυτό δεν πτοεί τον Νεϊμάρ από το να διοργανώνει πάρτι.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε ένα πάρτι για τα γενεθλία του το προηγουμένο διάστημα και σύμφωνα με την Parisien οι γείτονες εξοργίστηκαν εξαιτίας της φασαρίας που προκλήθηκε.

Αυτό που έχει ενοχλήσει περισσότερο τους κατοίκους των γύρω σπιτιών είναι το γεγονός πως ο Νεϊμάρ διοργανώνει συχνά τέτοια πάρτι με τον Δήμαρχο της περιοχής Μπουζιβάλ που μένει ο "Νει" να είναι έτοιμος να στείλει φάκελο στον εισαγγελέα ώστε να μεριμνήσει για την υπόθεση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νεϊμάρ αναστατώνει κατοίκους της περιοχής που διαμένει αφού κάτι ανάλογο είχε συμβεί και λίγο μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε Περισσότερα

Ποτσετίνο: Θετικός να αναλάβει ομάδα της La Liga που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού

Λυών: Ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιο του παίκτη που θέλει ο Ζιντάν στη Ρεάλ

Παρί: Κατέθεσε πρόταση 135 εκατ. για αστέρι της Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK