Ποτσετίνο: Θετικός να αναλάβει ομάδα της LaLiga που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού

Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην μεγάλη του αγάπη, Εσπανιόλ φάνηκε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε live του στο Twitch.

PSG's coach Mauricio Pochettino gestures during a press conference at the Paris Saint-Germain training camp in Saint-Germain-en-Laye, west of Paris, Friday, Aug. 13, 2021. PSG will face Strasbourg Saturday in a League One soccer march. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Παρί AP

Χωρίς ομάδα μετά από τη θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και δεν είναι λίγες φορές που το όνομα του έχει συνδεθεί με αρκετά δημοσιεύματα.

Ο Αργεντίνος μιλώντας σε κανάλι στο Twitch αποκάλυψε πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του σε ομάδα που έλαμψε τα χρόνια που έπαιζε ποδόσφαιρο αν αυτή έχει ξεκάθαρους στόχους και σταθερότητα.

Ο λόγος για την Εσπανιόλ, ομάδα στην οποία ο Ποτσετίνο αγωνίστηκε για οχτώ χρόνια και κατάφερε να συνδεθεί στενά μαζί της και τη φετινή χρονιά παλεύει ώστε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

Ο Αργεντίνος προπονητής απάντησε, μεταξύ άλλων, για το ενδεχόμενο επιστροφής λέγοντας πως "... Σε ένα έργο όπου οι στόχοι είναι ξεκάθαροι και υπάρχουν τα απαραίτητα εργαλεία για την επίτευξη τους, σίγουρα θα το σκεφτόμουν..."

Θυμίζουμε, ότι ο Ποτσετίνο πριν από την Παρί βρισκόταν στον πάγκο της Τότεναμ ενώ από τον Ιούλιο του 2022 και την αποχώρηση του από τη γαλλική ομάδα είναι ελεύθερος με τα σενάρια να τον συνδέουν πρόσφατα μάλιστα με την εθνική Βελγίου η οποία όμως προχώρησε σε επιλογή - έκπληξη.

Διαβάστε Περισσότερα

Λυών: Ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιο του παίκτη που θέλει ο Ζιντάν στη Ρεάλ

Παρί: Κατέθεσε πρόταση 135 εκατ. για αστέρι της Ρεάλ

Λίβερπουλ: Έτοιμη να αρπάξει παιδί της Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK