Μίλαν: Θες Λεάο; Τόσα πληρώνεις για να σπάσει η ρήτρα του

Στη νέα συμφωνία μεταξύ Μίλαν - Λεάο προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή η οποία δεν είναι θεόρατη.

AC Milan's Rafael Leao controls the ball during a Champions League, Group E soccer match between AC Milan and FC Salzburg, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Nov.2, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Λεάο με τη φανέλα της Μίλαν AP PHOTO/LUCA BRUNO

Έπειτα από μήνες διαπραγματεύσεων οι Μίλαν και Ραφαέλ Λεάο τα βρήκαν και εντός των επόμενων ημερών θ' ανακοινωθεί από τους Ροσονέρι η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών τουλάχιστον έως το 2028.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ εξασφάλισε μία γενναία αύξηση αποδοχών και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο θα πληρώνεται με 5.000.000 ευρώ το χρόνο καθαρά πλας κάποια μπόνους επίτευξης στόχων.

Το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη υπόθεση, πάντως, πέφτει πάνω στη ρήτρα αποδέσμευσης που φέρονται να έχουν συμφωνήσει οι εμπλεκόμενες πλευρές. Κι αυτό διότι το ποσό δεν είναι τεράστιο για τα σημερινά μεταγραφικά δεδομένα των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Έχουμε και λέμε: Ο Ρομάνο σημειώνει σε σχετικό Tweet τα σημαντικότερα μέρη του deal και για την ρήτρα αναφέρει πως ανέρχεται στα 175.000.000 ευρώ. Εάν βρέθει κάποια ομάδα να δώσει αυτά τα χρήματα και δεν προκύψει κάποιο άλλο "μπαμ", τότε ο Λεάο θα γίνει η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου μετά από τους Νεϊμάρ (222 εκατ. ευρώ) και Κιλιάν Εμπαπέ (180 εκατ. ευρώ).

Τη δεδομένη στιγμή η τρίτη θέση ανήκει στον Ουσμάν Ντεμπέλε ο οποίος τη σεζόν 17/18 είχε γίνει μεταγραφή από την Ντόρτμουντ στην Μπαρτσελόνα αντί 140.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αντσελότι δεν παραδίδει το κεφάλι του και στέκεται στα λόγια του Πέρεθ

Σίτι - Ρεάλ: Αποθεώνεται ο προφήτης Ρούνεϊ για την 100% επιτυχημένη πρόβλεψή του

Μεγαθήριο μπήκε στη διεκδίκηση του Ντέκλαν Ράις, "τρέμουν" Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK