Μόντριτς και Κρόος θέλουν να μείνουν, αυτή η "σημαία" της Ρεάλ σκέφτεται να φύγει

Σκεπτικός ως προς το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Νάτσο Φερνάντες.

Real Madrid's Karim Benzema, centre, celebrates after scoring his side's fifth goal during the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Liverpool and Real Madrid at the Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Feb. 21, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ πανηγυρίζουν AP

Δύσκολο είναι το ερχόμενο καλοκαίρι για τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς λήγουν τα συμβόλαια πολλών ποδοσφαιριστών που βρίσκονται χρόνια στην ομάδα.

Μόντριτς και Κρόος είναι δύο εξ αυτών, με τις περιπτώσεις τους, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα να αλληλοεξαρτώνται.

Ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται από μικρό παιδί στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο είναι ο αμυντικός της ομάδας, Νάτσο Φερνάντες.

Ο 33χρονος Ισπανός βρίσκεται στη Ρεάλ από το 2007 και οι Μαδριλένοι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μαζί του με τον ίδιο όμως να λέει, μετά από την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ πως ενώ είναι χαρούμενος αυτό το διάστημα,δεν ξέρει τι θέλει να κάνει.

"...Όταν αποφασίσω ο σύλλογος θα είναι ο πρώτος που θα το μάθει. Ακόμα κι αν παίζω κάθε διαθέσιμο λεπτό, δεν θα επηρεαστεί η απόφασή μου. Είναι καθαρά προσωπική και οικογενειακή απόφαση..."

Διαβάστε Περισσότερα

Κβαρατσχέλια, Όσιμεν, Βίνι και Κωνσταντέλιας: Τι έψαξε ο κόσμος στο Transfermarkt

Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι προχώρησε σε ανατρεπτική απόφαση για το μέλλον του

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έκανε κίνηση - ματ πριν από τη ρεβάνς με την Μπάρτσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK