Μουκοκό: Περιοδικό αποκαλύπτει πιστοποιητικό γέννησης που δείχνει την πραγματική του ηλικία

Πώς ο Γιουσουφά Μουκοκό είναι 22 και όχι 18 ετών δείχνει πιστοποιητικό που έφερε στο φως της δημοσιότητας το περιοδικό Bunte.

Dortmund's Youssoufa Moukoko reacts after a missed scoring opportunity during the Champions League Group G soccer match between Borussia Dortmund and Manchester City in Dortmund, Germany, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Μουκοκό είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Συνεχίζονται οι εικασίες για την πραγματική ηλικία του Γιουσουφά Μουκοκό καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι 18 άλλα 22 χρονών.

Το περιοδικό Bunte, έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα πιστοποιητικό γέννησης που δείχνει πως ο Μουκοκό γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου του 2000.

Η γερμανική Welt αναφέρει πως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα πως το εν λόγω πιστοποιητικό είναι έγκυρο αλλά ξεκαθαρίζει πως ο ποδοσφαιριστής έδωσε μάχη λίγο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου προκειμένου αυτό να μην δημοσιοποιηθεί.

Στο πιστοποιητικό δεν υπάρχει το επίθετο του Γιουσουφά καθώς ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με την Spiegel είναι υιοθετημένος παρά το γεγόνος πως ο Τζόσεφ Μουκοκό, πατέρας του ποδοσφαιριστή, σε δικαστήριο υποστήριξε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Θυμίζουμε, ότι ο Μουκοκό γεννήθηκε στο Καμερούν ενώ είναι κάτοικος της Γερμανίας από το 2014. Στη Ντόρτμουντ ανήκει από το 2016.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Βέγκχορστ μετά την ενέργεια στο Άνφιλντ ανέβασε στόρι "απάντηση" στους οπαδούς

Ρόμα: Ο Ντιμπάλα λόγω... Μουρίνιο κάνει την ανατροπή

Μαγκουάιρ: Τρελό σενάριο τον συνδέει με την ομάδα των αστέρων

News 24/7

24MEDIA NETWORK