Μουντιάλ 2022: Απίστευτο! Αυτοί είναι οι πέντε παικταράδες που δεν έχουν σκοράρει ποτέ στη διοργάνωση

Αυτοί είναι οι πέντε παίκτες που δεν καταφέραν ή δεν έχουν καταφέρει ακόμα να σκοράρουν σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Poland's Robert Lewandowski reacts during the UEFA Nations League soccer match between Poland and the Netherlands at the National Stadium in Warsaw, Poland, Thursday, Sept. 22, 2022. (AP Photo/Michal Dyjuk)
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι απογοητευμένος στην αναμέτρηση της Πολωνίας με τη Ολλανδία για το Nations League AP

Πλησιάζει η έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ και πολλά είναι τα στατιστικά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των φίλων της διοργάνωσης.

Ένα από αυτά αφορά σπουδαίους ποδοσφαιριστές που ενώ κατέγραψαν ή έχουν τη δυνατότητα ακόμα να καταγράφουν συμμετοχές στη κορυφαία διοργάνωση, δεν έχουν καταφέρει να βρούν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Όλοι τους έχουν αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτοί είναι οι πέντε παιχταράδες που ενώ έχουν λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν έχουν πετύχει κάποιο γκολ.

Αναλυτικά:

  • Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς- Εθνική Σουηδίας : Έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν έχει σημειώσει κάποιο τέρμα. Παρόλο που δεν έχει αποσυρθεί ακόμα από την ενεργό δράση, η Σουηδία δεν έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
  • Φρανκ Λάμπαρντ - Εθνική Αγγλίας: Ο επί σειρά ετών αρχηγός της Τσέλσι έχει καταγράψει 10 συμμετόχες σε Μουντιάλ με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας και δεν έχει κάποιο γκολ στο ενεργητικό του.
  • Λουίς Φίγκο - Εθνική Πορτογαλίας: Παρά τα 32 γκολ που έχει πετύχει με την φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας, όυτε ο Λουις Φίγκο κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στις 10 συμμετόχες του στη διοργάνωση.
  • Πάβελ Νέντβεντ- Εθνική Τσεχίας : Με λαμπρή καριέρα στο ενεργητικό του και 18 γκολ με την χώρα της Τσεχίας και ο πρώην επιθετικός της Γιουβέντους είναι από αυτούς που δεν πανηγύρισε κάποιο γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο στις τρεις συμμετοχές που κατέγραψε στη διοργάνωση του 2006.
  • Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι - Εθνική Πολωνίας: Ο μόνος της πεντάδας που έχει άλλη μία ευκαιρία. Ο Πολωνός επιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει καταγράψει τρεις συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, χωρίς όμως να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Έχει όμως μίνιμουμ τρία ακόμα παιχνίδια για να το καταφέρει.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Τα χρόνια που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Ρονάλντο εάν δεν το κατακτήσει

Μουντιάλ 2022: Η τρελή ποσότητα κρέατος που πήραν μαζί τους Αργεντινή και Ουρουγουάη

Μουντιάλ 2022: Γιατί ο Σιμάνσκι και η εθνική Πολωνίας είχαν συνοδεία δύο F-16 στην πτήση για Κατάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK