Μουντιάλ 2022: Διεθνής της Αγγλίας πήρε μαζί του μία άδεια βαλίτσα και αποκάλυψε το λόγο

Ο Ντέκλαν Ράις είναι ο πιο αισιόδοξος ποδοσφαιριστής που μπήκε στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στο Κατάρ και να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

West Ham's Declan Rice is mobbed by teammates as he celebrates towards his teams fans after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Southampton and West Ham United and at St Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Ντέκλαν Ράις έκανε κάτι που θα συζητηθεί (AP PHOTO/KIN CHEUNG)

Ο αρχηγός της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για να εκπροσωπήσουν την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η αισιοδοξία του 23χρονου ποδοσφαιριστή για την επιτυχία των Τριών Λιονταριών στο Μουντιάλ τεράστια. Πώς αλλιώς να εξηγήσει το γεγονός πως πήρε μαζί του στο ταξίδι μία άδεια βαλίτσα.

Κι όπως αποκάλυψε ο ίδιος η συγκεκριμένη βαλίτσα έχει αποκλειστικό σκοπό. Ευελπιστεί μέσα σε αυτή να βάλει το τρόπαιο και να το φέρει πίσω στην πατρίδα.

Θυμίζουμε πως η Αγγλία κληρώθηκε στο GROUP B του Παγκοσμίου Κυπέλλου και καλείται να κοντραριστεί με τις: Ιράν, ΗΠΑ και Ουαλία.

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Μύθος ο Νεϊμάρ έχρισε φαβορί την Αγγλία γιατί έχει παίκτη που δεν έχει κληθεί από τον Σάουθγκεϊτ

Μουντιάλ 2022: Ο Ντάλιτς δεν "πούλησε" την Κροατία για 30 εκατ. ευρώ και είναι περήφανος

Ο πατέρας του "νέου Αντριάνο" πάει να δει τι σημαίνει Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK