Σίτι: Το πρώτο μεγάλο ντιλ εν μέσω Μουντιάλ, επέκτεινε ο Γκουαρντιόλα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται να επέκτινε τη συνεργασία του με την Μάντσεστερ Σίτι για άλλα δύο χρόνια.

Manchester City's head coach Pep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Crystal Palace at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/RUI VIEIRA

Νέο συμβόλαιο για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό. Ο Καταλανός φέρεται να έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες την Σίτι ώστε να επεκταθεί η συνεργασία τους για άλλα δύο χρόνια, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2025.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είχαν αρχίσει από καιρό, ενώ δεν έλειψαν τα ρεπορτάζ που ήθελαν τους Πολίτες ν' ανησυχούν για την έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Εν τέλει όλα κύλησαν ομαλά και ο Γκουαρντιόλα παραμένει κάτοικος Μάντσεστερ, στοχεύοντας, φυσικά, στην κατάκτηση του Champions League που αποτελεί τη μεγαλύτερη ανάγκη των ανθρώπων που ανέλαβαν το κλαμπ οικονομικά ένα από τα ισχυρότερα του πλανήτη.

Μέχρι στιγμής, πάντως, επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει από τη Σίτι, ούτε κάποιο ξένο ρεπορτάζ αναφέρει τα οικονομικά δεδομένα της νέας συμφωνίας.

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο σκόρερ που ταπείνωσε Μέσι και Αργεντινή πέρασε και δεν ακούμπησε στην Ευρώπη

Μουντιάλ 2022: Ο κόουτς της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι τυχαίος, είναι... προφεσόρ εθνικών ομάδων

Μουντιάλ 2022: Ο πατέρας του σκόρερ των ΗΠΑ ήταν κάτοχος Χρυσής Μπάλας και δεν έπαιξε ποτέ σε Παγκόσμιο Κύπελλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK