Μουντιάλ 2022, Μακρόν: Μπήκε στα αποδυτήρια του Μαρόκου και αποθέωσε συγκεκριμένο παίκτη

Ο πρόεδρος της Γαλλίας δεν έχασε την ευκαιρία να μπει στ' αποδυτήρια του Μαρόκου για να δώσει συγχαρητήρια σε έναν παίκτη και μάλιστα μπροστά σε όλους.

France's President Emmanuel Macron speaks with the media as he arrives for an EU summit in Brussels, Thursday, Dec. 15, 2022. EU leaders meet for a one day summit on Thursday to discuss Ukraine and further measures to contain energy prices hikes in the European Union. (AP Photo/Olivier Matthys)
Ο Μανουέλ Μακρόν (AP PHOTO/OLIVIER MATTHYS)

Ο Μανουέλ Μακρόν, πρόεδρος της Γαλλίας, ταξίδεψε στο Κατάρ για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό Γαλλία - Μαρόκο.

Η πατρίδα του πολιτικού πέρασε στον τελικό για δεύτερο σερί Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ εκείνος δεν παρέλειψε να κατέβει στα αποδυτήρια των Αφρικανών για να δώσει συγχαρητήρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Μακρόν επικεντρώθηκε σ' έναν παίκτη από το σύνολο του Ρεγκραγκί. Ο λόγος για τον Σοφιάν Άμραμπατ (επικές μάχες με τον Κιλιάν Εμπαπέ).

Όπως ανέφερε σε Tweet ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο Μακρόν μπροστά σε όλους είπε στον Άμραμπατ πως ήταν ο καλύτερος μέσος του τουρνουά, κι όλα αυτά μπροστά σε όλη την ομάδα.

Περήφανος αδερφός ο παίκτης της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ που βλέπει τον αδερφό του μετά από το Μουντιάλ 2022 να φλερτάρει με μία μεγάλη μεταγραφή. Ήδη ο παίκτης της Φιορεντίνα έχει συνδεθεί με Μπάρτσα, Λίβερπουλ, Παρί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο, το παρασκήνιο της επιστροφής στην Ρεάλ

Ο εγωισμός του Ρονάλντο φέρνει το μεγαλύτερο διαζύγιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Μπενζεμά: Πήρε ειδική άδεια για Κατάρ, πληθαίνουν τα σενάρια για συμμετοχή "βόμβα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK