Μουντιάλ 2026: Μπάχαλο με προπονητή και παίκτες των ΗΠΑ

Τον τσακωμό του προπονητή των ΗΠΑ, Γκρέγκ Μπέρχαλτερ με τον Τζιοβάνι Ρέινα αλλά και πολλούς ακόμα ποδοσφαιριστές αποκάλυψε αναλυτής του ESPN.

Head coach Gregg Berhalter of the United States attends a press conference on the eve of the round of 16 World Cup soccer match between the Netherlands and the United States at Kalifa International Stadium, in Doha, Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Ashley Landis)
Ο Μπέρχαλτερ σε συνέντευξη Τύπου AP

Αλλεπάλληλα είναι τα σενάρια για τον προπονητή της εθνικής των ΗΠΑ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα φιλοξενήσει η ίδια μαζί με το Μεξικό και Καναδά το 2026.

Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους ιθύνοντες των ΗΠΑ να είναι ικανοποιημένοι από τον Γκρέγκ Μπερχάλτερ αλλά να κοιτάζουν και περιπτώσεις άλλων προπονητών, έρχεται νέο δημοσίευμα να περιπλέξει ακόμα περισσότερα τα πράγματα.

Σύμφωνα με τον πρώην ποδοσφαιριστή και αναλυτή του ESPN, Χέρκουλες Γκόμες ο λόγος που οι ΗΠΑ θα αναζητήσουν νέο προπονητή είναι επειδή ο Μπέρχαλτερ τσακώθηκε στα αποδυτήρια με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, με αποκορύφωμα μία λογομαχία που είχε με τον άσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζιοβάνι Ρέινα.

Ο λόγος ήταν ο μικρός χρόνος συμμετοχής του ποδοσφαιριστή και το γεγονός πως ο Μπέρχαλτερ δεν σεβάστηκε τον Ρέινα μπροστά στους υπόλοιπους συμπαίκτες της ομάδας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση στην οποία συμμετείχαν και μέλη της υπόλοιπης αποστολής

Πάντως οι ΗΠΑ φέρεται, έτσι κι αλλιώς, να έχουν στο μυαλό τους κάποιο μεγάλο όνομα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 που θα διοργανωθεί στη χώρα τους, με τους Πεπ Γκουαρντιόλα και Ζινεντίν Ζιντάν να είναι στη κορυφή της λίστας των προτιμήσεων.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Η γυναίκα παράγοντας που ξετίναξε τα ταμεία του Πέρεθ

Ικάρντι - Νάρα: Η Γουάντα τον χωρίζει αλλά μένει κοντά του λόγω των παιδιών

Γκβάρντιολ, Λειψία: Κάνει πλάκα το τμήμα σκάουτινγκ. Με τέσσερις στόπερ σε μια σεζόν μετράει εκατομμύρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK