Ικάρντι - Νάρα: Η Γουάντα τον χωρίζει αλλά μένει κοντά του λόγω των παιδιών

Το τέλος της σχέσης της με τον Ικάρντι αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Νάρα, λέγοντας όμως πως θα παραμείνει κοντά του λόγω των παιδιών τους.

Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Ικάρντι και Γουάντα Νάρα AP PHOTO/LUCA BRUNO

Δεν έχει τέλος το σίριαλ της σχέσης της Γουάντα Νάρα με τον Μάουρο Ικάρντι καθώς από τον Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα το ζευγάρι δεν έχει σταματήσει να χωρίζει και μετά από λίγες ημέρες να τα ξαναβρίσκει.

Μετά τα σενάρια που ήθελαν τον Αργεντίνο στράικερ να βρίσκεται σε σχέση με ηθοποιό αλλά και την Γουάντα Νάρα να φιλιέται με τον ράπερ L- Gante, το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μία ευκαιρία στη σχέση του, πηγαίνοντας για διακοπές στις Μαλδίβες.

Το γυάλι όμως πλέον φέρεται να έσπασε για πάντα κάθως στις διακοπές τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο τα περίμεναν.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η Γουάντα Νάρα σε δήλωση της στο ιταλικό Nerazzuri Siamo Noi "...μετά από τόσα χρόνια που κάναμε όνειρα νομίζω πως αυτό το ταξίδι ήταν ένα ακόμα παράδειγμα που έδειξε ότι έχουμε αποστασιοποιηθεί..."

"Τα πράγματα δεν πήγαν καλά, έχουμε μαλώσει και είναι καλύτερο να χωρίσουμε για να εγγυηθούμε την οικογενειακή γαλήνη. Παρόλα αυτά δημιουργώ τον κόσμο μου δίπλα από τον Μάουρο για να μπορεί να είναι με τα παιδιά. Είναι ένας πολύ καλός πατέρας".

Διαβάστε Περισσότερα

Παρασκήνιο, Γαλλία: Ο Μπενζεμά "εκδιώχθηκε" από το Μουντιάλ

Καμίνσκι: Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού θέλει και την Ατλέτικο, λένε στην Ισπανία

Μέσι: Ποια Παρί, Μπάρτσα και MLS; Στη μεγάλη του αγάπη θα επιστρέψει λέει ο Αγκουέρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK