Μούντρικ: Απαντάει στο δίλημμα Άρσεναλ ή Ρεάλ Μαδρίτης

Να αγωνίζεται με την φανέλα της Άρσεναλ βασικός παρά να είναι αναπληρωματικός στη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να προτιμά ο Μιχάιλο Μούντρικ όπως μεταδίδει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μετά από επαφή που είχε με άτομο του στενού του κύκλου.

Shakhtar's Mykhaylo Mudryk runs for the ball during the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Μιχάιλο Μούντρικ στην αναμέτρηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης AP

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η μετακίνηση του Μιχάιλο Μούντρικ από την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Άρσεναλ, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ και άλλες ομάδες παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο οποίος ήρθε σε επαφή με τη γυναίκα του συμπαίκτη του Μούντρικ στην εθνική Ουκρανίας, Ολεξάντρ Ζιντσένκο η οποία βρίσκεται στο στενό κύκλο του ποδοσφαιριστή της Σαχτάρ, ο Μούντρικ αν του δινόταν η ευκαιρία να απαντήσει στο δίλημμα βασικός στην Άρσεναλ ή αναπληρωματικός στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα διάλεγε το πρώτο.

Ο λόγος ίσως να μην είναι μόνο η θέση βασικού που θα του παρείχε η Άρσεναλ αλλά και το γεγονός πως ο Ουκρανός έχει εντυπωσιαστεί από την ανταπόκριση που έχει από τους οπαδούς των κανονιέρηδων.

Παρακάτω του tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Λιορίς δε θα φορέσει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο λόγω σεβασμού στο Κατάρ

Ο Ρονάλντο "δίκασε" τους Γκλέιζερ και η Γιουνάιτεντ κατέβασε Tweet για την Black Friday

Μάχη Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι για wonderkid της Σάλτσμπουργκ βλέπουν οι Γερμανοί

News 24/7

24MEDIA NETWORK