Φιρμίνο: Μπορεί να αυτοπροτάθηκε σε κορυφαίο κλαμπ αλλά του έγινε κρούση από ομάδα "έκπληξη"

Η ομάδα του MLS ST. Louis City αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Μπόμπι Φιρμίνο σύμφωνα με tweet του Τομ Μπόγκερτ που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ ομάδων του MLS.

Liverpool's Roberto Firmino exercises during warmup before the Champions League final soccer match between Liverpool and Real Madrid at the Stade de France in Saint Denis near Paris, Saturday, May 28, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Μπόμπι Φιρμίνο με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε στον Γιούργκεν Κλοπ και τη διοίκηση της ομάδας, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής μετά από μία οκταετία στην αγγλική ομάδα θέλει να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του και παρά το γεγονός πως ο μάνατζερ του δήλωσε ότι δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιον σύλλογο, φέρεται να αυτοπροτάθηκε σε κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα.

Σύμφωνα με τον Τομ Μπόγκερτ που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ ομάδων του MLS, ενδιαφέρον για τον Φιρμίνο έχει εκφράσει και η ST. Louis City, με τον ποδοσφαιριστή να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις του για τη συγκεκριμένη πρόταση.

Πάντως, η ST. Louis City δεν είναι η μόνη ομάδα του MLS που ενδιαφέρεται για τον βραζιλιάνο αφού παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε και την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ να εξετάζει την περίπτωσή του.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Μπιέλσα: Η κίνηση που δείχνει ότι επιστρέφει στην Premier League

Παρί: Ο Νεϊμάρ ίσως "φέρει" στο Παρίσι μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία

Πεπ: Η Σίτι του κάνει το "χατίρι" και ανανεώνει την αποκάλυψη του Μουντιάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK