Μανέ: Έστειλε μήνυμα στήριξης στον Κανσέλο και ανατρέπει το κλίμα

Την επιθυμία του να συνεχίσει να βλέπει τον Ζοάο Κανσέλο με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Σαντιό Μανέ.

Bayern's Joao Cancelo plays the ball during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Munich in Wolfsburg, Germany, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Ζοάο Κανσέλο με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Φανέλα βασικού πήρε ο Ζοάο Κανσέλο στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άουγκσμπουργκ για την Bundesliga, πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο του γκολ με τους Βαυαρούς.

Ο Κανσέλο, δεν βρισκόταν στην ενδεκάδα στις τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκειά του καθώς ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής ήταν ο βασικός λόγος αποχώρησής του από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Τζούλιαν Νάγκελσμαν ξεκαθάρισε στον ποδοσφαιριστή τα δεδομένα και του έδειξε πως τον έχει στα βασικά του πλάνα εν όψει της συνέχειας της χρονιάς.

Για τον Πορτογάλο μίλησε σε δηλώσεις του και ο συμπαίκτης του στην ομάδα, Σαντιό Μανέ λέγοντας πως θέλει πάρα πολύ να συνεχίσει να βλέπει τον Κανσέλο με τη φανέλα της Μπάγερν και στο μέλλον.

"...Θέλω πάρα πολύ να μείνει μαζί μας. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και χρειαζόμαστε τέτοιου ειδούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας..."

Θυμίζουμε, ότι η Μπάγερν έχει αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και για να τον κάνει δικό της θα πρέπει να καταβάλει στους "πολίτες" ένα ποσό της τάξεως των 70.000.000 ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Φιρμίνο: Μπορεί να αυτοπροτάθηκε σε κορυφαίο κλαμπ αλλά του έγινε κρούση από ομάδα "έκπληξη"

Μπιέλσα: Η κίνηση που δείχνει ότι επιστρέφει στην Premier League

Παρί: Ο Νεϊμάρ ίσως "φέρει" στο Παρίσι μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK