Παρί: Ο Νεϊμάρ ίσως "φέρει" στο Παρίσι μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία

Τον Ουσμάν Ντεμπελέ φέρεται να έχει ψηλά στη λίστα της η Παρί Σεν Ζερμέν για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής σύμφωνα με δημοσίευμα της Καταλανικής SPORT. Άνοιγει τον δρόμο ενδεχόμενη αποχώρηση του Νεϊμάρ.

PSG's Neymar, center, celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the French League One soccer match between FC Lorient and Paris Saint-Germain at the Moustoir stadium in Lorient, western France, Sunday, Nov. 6, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Οι παίκτες της Παρί AP

Σε ριζικές αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα ενώ και το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι και το καλύτερο.

Πρόσφατο δημοσίευμα, ήθελε τους Παριζιάνους να εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αλλάξει ομάδα.

Νεότερο δημοσίευμα της καταλανικής SPORT, αναφέρει πως οι Γάλλοι εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση του άσου της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ, για τον οποίο έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια σε δηλώσεις του και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Το συμβόλαιο του 25χρονου Γάλλου με τους μπλαουγκράνα λήγει το καλοκαίρι του 2024 με τις συζητήσεις για την ανανέωσή του να έχουν "παγώσει" παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τσάβι.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα "μπλέκει" την περίπτωση του Ντεμπελέ μ'αυτή του Νεϊμάρ καθώς μία ενδεχόμενη αποχώρηση του βραζιλιάνου θα άνοιγε τον δρόμο για την απόκτηση του 25χρονου.

Θυμίζουμε, ότι η Μπαρτσελόνα αγόρασε τον Ντεμπελέ από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2017 αντί 140.000.000 ευρώ, ενώ πλέον η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 60.000.000.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Η ομάδα του Μπέκαμ έτοιμη να του προσφέρει "γη και ύδωρ"

Πεπ: Η Σίτι του κάνει το "χατίρι" και ανανεώνει την αποκάλυψη του Μουντιάλ

Σίτι: Ο Έντερσον αγωνίστηκε με κάλτσες της... Κρίσταλ Πάλας

News 24/7

24MEDIA NETWORK