Μουρίνιο: Το "δεν με ενδιαφέρει" για τους αντιπάλους και το "άδικο σύστημα" με ειρωνεία για τη Λάτσιο

Πώς δεν τον νοιάζει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει η Ρόμα και πως το σύστημα διεξαγωγής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων είναι αρκετά άδικο, αναφέροντας ως παράδειγμα την Λάτσιο είπε σε δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Roma's head coach Jose Mourinho walks in his coaching zone during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Real Sociedad and Roma at the Reale Arena in San Sebastian, Spain, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο AP

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Europa League πανηγύρισε η Ρόμα καθώς επικράτησε της Ρεάλ Σοσιεδάδ με συνολικό σκορ 2-0.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος προπονητής ερωτήθηκε για την κλήρωση της ομάδας του δίνοντας άλλη μία εκκεντρική απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο "Μου" δήλωσε πως δεν τον νοιάζει ποια ομάδα θα είναι αυτή που θα βρεθεί απέναντι από τη Ρόμα και πως στην κληρωτίδα θα μπουν ομάδες που δεν αγωνίζονται στη διοργάνωση από την αρχή της χρονιάς κάτι που είναι αδικό, αναφέροντας ως παράδειγμα την Λάτσιο.

"...Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα βρεθεί απέναντί μας στους 8. Υπάρχουν ομάδες που δεν πρέπει να βρίσκονται στην κληρωτίδα καθώς δεν αγωνίζονται στο Europa League από την αρχή της χρονιάς. Η Λάτσιο δεν θα έχει τρίτη διοργάνωση να παίξει τώρα., έτσι δεν είναι; ..."

Θυμίζουμε, ότι η Λάτσιο, που ανέφερε ως παράδειγμα ο Μουρίνιο, ξεκίνησε τη χρονιά στο Europa League ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο Europa Conference League από όπου και αποκλείστηκε από την Αλκμάαρ στη φάση των 16.

Διαβάστε Περισσότερα

Λουκάκου: Τον θέλει ελίτ ομάδα παρά την μέτρια χρονιά

Άρσεναλ - Σπόρτινγκ: Ο Γκονζάλβες μιμήθηκε τον επικό πανηγυρισμό του Τζάκα και έγινε χαμός

Μέσι: Αυτοί είναι οι όροι που έχει βάλει στην Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK