Ρόις: Κάνει τεράστια κίνηση για την "αγάπη" του

Πολύ κοντά στην υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται ο Μάρκο Ρόις σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Dortmund's Marco Reus reacts during the Champions League Group G soccer match between Borussia Dortmund and FC Copenhagen in Dortmund, Germany, Tuesday, Sept. 6, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Μάρκο Ρόις AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Τα περισσότερα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας με την Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει συνδέσει ο Μάρκο Ρόις ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε μία τεράστια απόφαση.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 33χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ντόρτμουντ για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλίστα, ο αρχηγός των Βεστφαλών είναι διατεθειμένος, για να παραμείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του στην μεγάλη του αγάπη, να μειώσει όσο χρειάζεται τον μισθό του.

Θυμίζουμε πως ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ανήκει στις ακαδημίες της Ντόρτμουντ από τα 6 του, και αφού έκανε ένα διάλειμμα 7 χρόνων, επέστρεψε στην μεγάλη του αγάπη το 2012 όταν και οι "Βεστφαλοί" έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό των 17.100.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Γκλάντμπαχ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Μανέ κινδυνεύει μέχρι και με... διακοπή συμβολαίου

Λάμπαρντ:΄Τρελό! Δεν ήξερε ότι η Ρεάλ έχει τόσο καλή ομάδα

Μπάγερν: Ο Τούχελ "κατέστρεψε" σε τέσσερις αναμετρήσεις τα όνειρα των Γερμανών

News 24/7

24MEDIA NETWORK