Μπάγερν: Έγινε το ραντεβού με τον Μανέ, αυτή είναι η επιθυμία του πρώην παίκτη της Λίβερπουλ

Ο Σαντιό Μανέ πέρασε μία δύσκολη σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου και πρόσφατα έγινε ραντεβού αναφορικά με το μέλλον του...

Bayern's Sadio Mane celebrates after scoring his side's fourth goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg at the Allianz Arena in Munich, Germany, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Σάντιο Μανέ AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Μένει ή φεύγει ο Σαντιό Μανέ από την Μπάγερν Μονάχου; Θα φανεί. Η είδηση, πάντως, που προκύπτει έπειτα από την πρόσφατη συνάντηση του παίκτη και των εκπροσώπων του με το κλαμπ είναι οι εξής:

"Ο Μανέ θέλει να μείνει, εύχεται να κερδίσει τίτλους και ν' αλλάξει την ιστορία του στην Μπάγερν την επόμενη σεζόν". Αυτό, τουλάχιστον, μετέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μέσω του ρεπορτάζ του.

Θυμίζουμε πως ο Σενεγαλέζος σταρ από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Μόναχο στάθηκε άτυχος με τραυματισμούς, ενώ όλο το αρνητικό κλίμα κορυφώθηκε με τον έντονο καυγά που είχε με τον συμπαίκτη του Λερουά Σανέ. Ο Μανέ είχε φτάσει σε σημείο να χτυπήσει τον Γερμανό επιθετικό.

Από εκεί και έπειτα πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για το μέλλον του. Η επιθυμία του ίδιου, πάντως, όπως την μεταφέρουν τα ΜΜΕ είναι να παραμείνει στο κλαμπ και να ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα.

Διαβάστε περισσότερα

Μίλαν: Θες Λεάο; Τόσα πληρώνεις για να σπάσει η ρήτρα του

Ο Αντσελότι δεν παραδίδει το κεφάλι του και στέκεται στα λόγια του Πέρεθ

Σίτι - Ρεάλ: Αποθεώνεται ο προφήτης Ρούνεϊ για την 100% επιτυχημένη πρόβλεψή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK